20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

NÁJEMNÉ: V Praze přibude letos nejvíce kanceláří

V Praze je nájemci nejžádanější Karlín. „Nabízí kombinaci perfektní lokality, jenom několik stanic metrem nebo tramvají od centra, s možností parkování a špičkového vybavení kancelářských budov. Lokalita nabízí navíc dostatečné zajištění služeb, jako jsou kavárny, obchody a restaurace, ale i fitness a wellness centra,“ vysvětluje Němcová.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Rakous 25.5.2023 12:39

Pro koho tak velké kancelářské prostory? Který stát, národ nebo corporace k nám - do země zaslíbené, Prahy-městem nad Mahralem, FED-DeepState přesune? UA nebo Israel nebo DS? Vše výhra, ovšem ne pro Čechy[>-]!

F. Navrátil 25.5.2023 11:35

Kancelářské prostory nevadí. Vadí jejich obsah, který je v lepším případě nečinný, v horším škodlivý.

M. Pivoda 25.5.2023 8:22

Cituji "V Praze se v letošním roce dostaví 130 000 m2 kanceláří. ..." Ha!

Číst článek budu, až ten článek bude o internetu 5G, a také o tom, jak zaměstnanci nepotřebují pracovat v kancelářích minulosti.

Pokud totiž mají zaměstnanci dobré internetové připojení z domova, většinou preferují svůj domov. Do kanceláří zaměstnanci jezdí jen mimo dopravní špičku, na společenské oslavy, a podobné socializace.

V. Humble 25.5.2023 11:51

Taky to tak vidim. Pokrok nezastavis. COVID ukazal ze vetsinu praci kde lide sedi v kancelari lze delat pohodlne z domova. Je to vyhodne jak pro firmu ktera usetri za najem i energie tak pro zamestnance ktery usetri cas i penize. Se zrychlujichim se internetem a dostupnosti noveho softwaru umoznujici efektivne pracovat i komunikovat bude prace z domova norma budoucnosti.

M. Kocián 25.5.2023 12:45

Pokud po vás neleze půlroční dítě. Nebo vedle nedělá rámus patnáctileté. Nebo manželka nedojde k názoru, že když už jste doma, mohl byste dělat něco užitečného. Ale pro singly skvělé.

V. Humble 25.5.2023 16:45

Muzete si udelat pracovnu doma a zavrit dvere. Vetsina lidi v mem okoli to tak ma. Je teda pravda ze jsem na vesnici a kazdy tu ma dum. V pronajmu ve meste to muze byt tezsi.