19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

KORONAVIRUS: Jak dojit zdravotní pojištění

Testování žáků základních a středních škol na covid u téměř 1,5 milionů žáků a studentů přineslo pozoruhodný výsledek. Pozitivní byl zjištěn asi u 50 žáků a studentů – tj. 0,003%. Testování bude pokračovat a celkově tyto testy stály podle sdělení státu asi 80 milionů korun.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Kubeš 9.9.2021 16:41

To, že skoro polovina obyvatelstva odmítá očkování rozhodně není vinou ministerstva zdravotnictví, ale blba nepřesvědčíš, že je blb.

L. Beneš 9.9.2021 17:43

... zatímco jiný blb věří tzv. odborníkům, kteří říkají každý den něco jiného. Jednou je vakcína chrání, podruhé nechrání, jednou chrání lidi po šedesátce, jindy nechrání seniory, jednou si můžou stáhnout tečku, aby zjistili, že tečka nefunguje, protože se mají naočkovat potřetí, atd. Nějak se ty světlé zítřky po utracení 12 miliard za rok nedostavují. Hlavně, že ti, kdo mohli, si natrhali.

Ś. Svobodová 9.9.2021 19:04

To že polovina dospělých odmítá očkování je jednoduché jak facka. Nemají důvod. 0,1% z nich se možná plete a na covid dojede, ale ten zbatek se neplete. A ano, velký podíl na tom má i MZ. Vyvíjí nepřiměřený nátlak a udělalo z medicínské otázky politikum. Navíc používá manipulační až lživou propagandu (Tečka za covidem) sugerující lidem že jako očkování budou žít normálním životem.

J. Vintr 9.9.2021 20:19

To, že se očkovaní "zvýhodňují" proti neočkovaným tím, že se po nich při různých příležitostech nepožaduje testování, nemá (ze zdravotního hlediska) absolutně žádnou logiku. Vždyť očkovaní se můžou nakazit a šířit virus úplně stejně jako neočkovaní. Navíc to zcela flagrantně dokazuje, že ti, kteří tato pravidla stanovili, se vůbec nebojí nějakého šíření viru. Což znamená, že tady vůbec nejde o zdraví, ale jen o to, nacpat za každou cenu do lidí tu "vakcínu".

J. Jirka 9.9.2021 19:51

Naopak, blbci skočili na špek podvodníkům. ;-D

S. Donát 9.9.2021 20:31

Proč hned nadáváte? Jsou lidé, kteří k neočkování mohou mít dobré důvody, to za prvé. Za druhé je tu velká skupina dětí do 12 let, které se zatím očkovat nemůžou. Takže to s tou "skoro polovinou" nebude tak horké. A ano, může za to i ministerstvo, respektive politici, protože je to banda nekompetentních diletantů, kteří nejsou schopni komunikovat s lidmi. Samozřejmě se v té skupině neočkovaných najde i část prosťáčků, kteří budou do roztrhání těla věřit zdrojům, jako je Volný Blok, TV Šalingrad, otevrisvoumysl a podobným exkrementům. Ale s tím už nic nenaděláme.