20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MR 25.10.2008 20:35

Re: Pravý hák se nedostavil...

Nemá cenu reagovat na vše ale třeba pár dotazů:

Vláda založená na přeběhlících - Paroubek by se samozřejmě choval jinak ( Kdyby je získal on, byli by to jen  "konstruktivní" partneři )? Politické skandály - ČSSD - křišťálová studánka? Oddalování Eura - pro koho by to bylo výhodné jej přijmout? Natož dnes, když si F a N dělá z Maastrichtu toaletní papír? Masakry na silnicích - to je taky vina vlády? Špinavé peníze - nesouhlas s nesmysly ČSSD? Chování premiéra - asi jediný bod, kdy vám mohu dát za pravdu (Paroubek je vzor cnosti).

Demagogie má jednu výhodu a to - jednoduchými hesly a pravdami zavřít všem ústa. Všechno už tady bylo. Bohužel, lid je a bude asi nepoučitelný.   

  

 

Ladislav N 25.10.2008 20:31

Re: rudý magor z IP: 82.113.57.xxx

Hérakleitos se obrací v hrobě, když vidí jaký idiot mu sebral jméno... Rv(Y)

Herakleitos 25.10.2008 20:17

Re: Měli byste pochopit...

Už abyste se pakoval, daňové podvodníky zde netřeba!:-/

MR 25.10.2008 19:58

Re: Měli byste pochopit...

Pane Vízku, pokud je pro Vás vždy rozhodující co si myslí většina (PAroubek se k tomu taky hrdě hlásí) - no tak zruště parlament a senát! Zaveďte spec. formuláře, dělejte pouze referenda a je to v pohodě, ne? Víte, co ušetříte - jak ubude byrokracie?  Jedna strana už tady má heslo, že je tady pro lidi ;-D.  

Já v tom okamžení ale s rodinou beru roha..........

Bořek 25.10.2008 19:54

Re: Je vidět, že mě neznáte...

Souhlas.Pokud budeme vycházet z logiky Vízka,že voliči vědí,co je pro ně dobré,tak ve volbách v Německu volilo Hitlerovu stranu 37% Němců.

MR 25.10.2008 19:52

Re: Je vidět, že mě neznáte...

To p. Vízek ale nikdy nepochopí. 

Někde uvedl, že byl polovinu života členem KSČ (dnes je to pro mne jenom bývalý černoch). Otázka  - co je vlastně dnes ČSSD? V čem je politika komunistů a socalistů jiná než NSDAP? Židovská otázka - v tom se možná liší ale jinak?

 

Emil XX 25.10.2008 19:46

Ve své době to byla politika relativně dobrá, ale dnes

se z toho stává šílenství, kdy "boj proti klimatickým změnám" představuje jen špičku ledovce. Zásluhou přistěhovalecké politiky EU se už i některé čtvrti skandidávských měst podobají co do bezpečnosti New Yorkskému Bronxu. A bude hůř. dokud ty šílence někdo nezastaví.

Pametnik starejch dob 25.10.2008 19:40

Hitler byl také v jisté době velice oblíben, ženy z něho

měli přímo orgasmus...

Pametnik starejch dob 25.10.2008 19:38

Rath je zločinec a patří ke zdi a jeho kumpáni rovněž

Rozhodl se totiž řešit financování zdravotnictví na účet nejhůře postižených, jejichž léčba je hodně drahá. A s pomocí blbečků, kteří chtějí hlavně aspirín zadarmo se mu to může podařit.

Ladislav N 25.10.2008 19:35

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Volby Vízkovi zapravdu nedávají. Pravda je jedna věc a iracionalita či racionalita uvažování voličské populace ČSSD věc druhá. ;-P

MR 25.10.2008 19:33

Re: Snažím se Vám porozumět... A už jsem několikrát připomněl:

Když jste p. Vízek tak aktivní, měl by jste si nalézt nebo vzpomenout co dělal a říkal p.Rath před pár lety.

Pane Vízku problém zdravotnictví nejsou poplatky (pouze ČSSD z toho úspěšně vyrobila kladivo na ODS) . Ten je někde ale úplně někde jinde ale 100% jinde než kde ho vidíte Vy. Ať žije ČSSD a s KSČM. Některým prostě ty kamna nestačí a lezou rovnou do kotle s tím, že to asi bude lepší a tam to přece nebude pálit.

Teď snad dokážu už i pochopit co se asi odehrávalo v 48 a tu bezmoc těch, co jim zůstal ještě mozek v hlavě..

Veteran 25.10.2008 19:32

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Vízkovi lze nadávat, ale volby mu dávají za pravdu.  Aŕogance ODA a Topolánka zvláště nese své trpké ovoce. Voliči jim vystavili červenou kartu a na tom nezmění nic žádné plivání ani nadávky.

Ladislav N :-))) 25.10.2008 19:25

Re: Vízku, víš kam si můžeš strčit ty tvoje pindy a hraběcí rady?

Ale co čekáte od Vízka jiného? Vřdyť on je komunistickou esencí, ideální ke studiu a pozorování... ;-)

Pametnik starejch dob 25.10.2008 19:24

Re: Je vidět, že mě neznáte...

Nejvzornějším sociálním státem byla Hitlerova Třetí říše.

Ladislav N 25.10.2008 19:22

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Ty jsi obyčejný zapouzdřený komunista, Vízku, a lhář k tomu. Nic víc. ;-P Hulvátem vůči takovým jako jsi sám jsem záměrně a s plným vědomím.

Bořek 25.10.2008 19:16

Re: Vízku, víš kam si můžeš strčit ty tvoje pindy a hraběcín rady?

Čím to je,že stále mi zní v uších stejné řeči,že komunisté pracují pro blaho občanů,nehledíc na sebe?

J.G. Pašek 25.10.2008 19:12

Vízku, víš kam si můžeš strčit ty tvoje pindy a hraběcín rady?

(Y)

Bořek 25.10.2008 19:03

Re: Snažím se Vám porozumět... A už jsem několikrát připomněl:

Pane Vízek ,trochu méně demagogie.Já nefandím poplatkům,ale pouze jsem uvedl,že první o nich začal hovořit korunní princ ČSSD.Takže mi to nepodsouvejte a neuvádějte to pouze ODS Je to od Vás nekorektní.Rath je ve svých výrocích natolik flexibilní,že je schopen jeden den říkat jedno a druhý den úplně něco jiného.Ani takovým lidem bych nevěřil.

Bořek 25.10.2008 18:55

Re: Rozlišujte:

Pokud jde o radar,tak nejdříve jde o politické rozhodnutí,zda to vůbec chceme a potom následují technické konzultace expertů.Nebo to vidíte opačně? Že by experti bez souhlasu politiků něco projednávali?To snad nemyslíte vážně.Pokud něco ZÁSADNĚ nechci nezačnu o tom jednat.Je to nekorektní pro tu druhou stranu.

F.VÍZEK 88.100.57 25.10.2008 18:51

Snažím se Vám porozumět... A už jsem několikrát připomněl:

Politika, ze které má prospěch jenom hrstka lidí, politika pro menšinu, pro horních deset tisíc = špatná politika.

Proto jde ODS pomalu a jistě "od válu". Jinak omílat důvody a "důvody" jejího propadu samozřejmě lze, také je možné všelijak spekulovat, ale podstata problému je v tom, že občan onu větu skutečně pochopil. Právě včas. 

Poznámka:  Zdravotní poplatky, jak  byly u nás zavedeny - nemají obdobu nikde v Evropě, byť i tam se vybírají - a mnohde "mastnější". S nikým se nebavit, převálcovat opozici,  zrušit nemocenskou za první tři dny a chtít poplatky od novorozeňat, nevýdělečných "mlaďochu" až po umírající -  to bylo řešení !   Copak navrhl udělat tandem Julínek+ Cikrt s ostatními, proč si "zasedli" jenom na pacienty? Nejsou lékaři? Nejsou sestry? Nejsou pojišťovny, nejsou výrobci léků, nejsou distributoři? Nejsou lékárníci?   Došlápli si ti dva hoši jenom na nemocné...  Rozumíte?  A říkají tomu reforma zdravotnictví !

F.VÍZEK 88.100.57 25.10.2008 18:43

Měli byste pochopit...

Politika, ze které má prospěch jenom hrstka lidí, politika pro menšinu, pro horních deset tisíc = špatná politika.

Proto jde ODS pomalu a jistě "od válu". Jinak omílat důvody a "důvody" jejího propadu samozřejmě lze, také je možné všelijak spekulovat, ale podstata problému je v tom, že občan onu větu skutečně pochopil. Právě včas. 

Bořek 25.10.2008 18:42

Re: Je vidět, že mě neznáte...

S tím prvním odstavcem bych tolik nemával.To se u Vás často opakuje.A to jsem ve svém příspěvku neuváděl.Být stranou EU ,to opravdu asi není dobré.Ale ,že by to bylo zase nějaké štěstí?Nakonec,co si o nás někteří myslí,je též známé.To co řekl na budoucí naše předsednictví francouzský president je toho dokladem.To je trochu silné kafe.Jen prosím neargumentuje ,že to je odraz našich současných politických poměrů.Jinak Vám nikdo neubírá Váš názor.Na to máte právo.Jen,jak jsem uvedl nedovedu pochopit v čem je ČSSD lepší a z které jste vystoupil.Prot nechápu Vaše nadšení a dá se říci nenávist k ODS.Já také nejsem nadšený současnou politikou ODS,a neodsuzuji vše ,co dělala a dělá ČSSD,ale od Vás jsem neslyšel,že by ODS vůbec někdy udělala něco dobrého.V tom si můžete podat ruce s Paroubkem a Rathem,který mimo jiné jako president České lékařské komory byl první,kdo hovořil o poplatcích u lékaře.Vy opravdu vidíte jednostranně.

F.VÍZEK 88.100.57 25.10.2008 18:41

Ty jsi docela obyčejný hulvát...

Jsi docela obyčejný hulvát, který svým bolševismem škodí zejména ODS. Takové fanoušky ani tato - v evropském kontextu spíše trapná strana - nepotřebuje. 

Komunisté jsou třetí nejoblíbenější stranou v zemi. A i když patřím k lidem, kterým KSČ nejvíc v minulosti ublížila, respektuji to. Jsem demokrat, jestli víš, co to je... 

F.VÍZEK 88.100.57 25.10.2008 18:38

Rozlišujte:

Rozlišujte technické konzultace expertů a  - politická jednání.   Toho prvního se dennodenně odehrává na každém ministerstvu několik desítek... A dokud se toho "nechopí" politici,  nic z toho "nežije" ...

Nejsem členem ODS a ani ČSSD, ale vím, že politiku EU lépe chápe právě ČSSD, proto ji podporuji.  Je to politika "levá", řečeno lapidárně, protože sám projekt EU před více než 50 lety porodily strany spíše z levé části politického spektra.   

Jde o politiku, ze které nemá prospěch jenom hrstka lidí, jenom menšina, jenom horních deset tisíc. Taková politika  = špatná politika.

Ladislav N 25.10.2008 18:37

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Slušný člověk se nesmiřuje s komunistickou propagandou, jakou tady předvádíš už léta na NP. Ty nejsi slušný člověk!!

F.VÍZEK 88.100.57 25.10.2008 18:21

Je vidět, že mě neznáte...

Nenamočil jsem se s normalizační KSČ,  neohnul jsem hřebet a odešel i jako otec šestičlenné rodiny  se všemi hrůznými následky pro mě i pro rodinu.

A teď - když už jsem penzista - mám kývat něčemu, s čím se slušný člověk nesmí smiřovat?  Ne. 

Vím, jaká je EU (= vlevo!) a chci, aby se ČR svým "chováním"  Unii přiblížila, aby si ji zasloužila.  To je vše.  Politika, ze které má prospěch jenom hrstka lidí, politka pro menšinu, pro horních deset tisíc = špatná politika.

Bořek 25.10.2008 18:12

Pane Vízek,

v některém příspěvku od Vás ,jsem se dočetl,že jste vystoupil z ČSSD poté,co jste zjistil,že nemůžete věci změnit podle obrazu svého.A tak mi nejde na rozum,o co vlastně šlo.Vždyť Vás teď vítězství ČSSD přivádí přinejmenším k orgasmu.Jméno Klaus a ODS Vás přivádí do stavu zuřivisti alespoň to tak vypadá podle Vašich příspěvků.Jsem si vědom,že ODS v současné době není nic moc,ale že by Paroubkovo ČSSD bylo natolik lepší,aby si vysloužilo takovou míru nadšení u Vás?Jsem pamětník,kdy komunisté slibovali hory doly.Co se potom stalo ,víte jistě také.Paroubek teď je schopen slíbit třeba i modré s nebe,jen aby byl zvolený.Jeho slovní projev mě vrací do dob nedávno minulých.Tady je taková paraela,že se divím,že ji nevidíte.Asi Vaše zkušenost s levicí byla málo účinná a poučná.

Emil XX 25.10.2008 18:11

A kdo ty banky takto výhodně zprivatizoval??? ODS to NEBYLA

a Klaus také ne.

Emil XX 25.10.2008 18:06

Re: Když hrozí propouštění a nezaměstnanost, tak asi lidi tuší, že pravice jim zrovna nepomůže.

Adolf Hitler Němcům nepochybně pomohl odstranit nezaměstnanost. To, že potom jaksi rozpoutal válku není důležité...

občan 25.10.2008 18:06

Re: Copak já ! Hlavně, že ví Klaus...

a proč jsem ve středu četl na městském úřadě tabulku obsahující rozlohy,počty obyvatel,HDP a procenta.Údajně máme 79% průměru,válí se to na oddělení pasů a občanských průkazů...