Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
baf
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: SMS mi docela vyhovuje,
Potom je ještě potřeba tu předplacenku udržovat při životě (anebo průběžně měnit číslo pro posílání SMS s heslem). Nevím jak jinde, ale u kysíku žije karta za 200 nebo 250 celý rok a jednou za rok je akce, kdy k dobití přidaj 200 (a to mi potom na rok vystačí
). Neberte to jako reklamu na kysík, mám ho proto, že ho maj moji blízcí, ale jinde by to mohlo být podobné.
Ladislav N.
...Re: SMS mi docela vyhovuje,
Kyslík tohle dodržuje, to je fakt. T-Mobile ale na přelomu roku sliboval po dobití navíc kredit za 50,- a při dobití do půlroku dalších 50, ale slib nedodržel. Hlavně, že rozesílal SMSky, aby lidi motivoval. Divná firma. Proto taky leží její SIM v šuplíku téměř nepoužívaná i s mobilem stále na příjmu.
Roman
Re: Re: Re: SMS mi docela vyhovuje,
Mám taky internet banking u České spořitelny, předplacenou kartu od Vodafonu a přijetí SMS s kódem je do několika sekund po stisknutí tlačítka na webovém formuláři. Obecně mi mobilní doručení kódu přijde jako rozumný kompromis mezi bezpečností a použitelností - tahat s sebou speciální kalkulátor? klíč na flashce? čipovou kartu? pokud budu mít na účtu statisíce, pak bych o tom asi uvažoval...
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz