25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
david 13.7.2006 12:58

Z kurzu pro bankovní klienty

Banka - využívá cizí peníze jako investiční kapitál a za to, že lidé bance poskytují úvěr, jim účtuje nesmyslně vysoké poplatky. Jedná se vlastně o věc postavenou na hlavu – zkuste přijít do banky ať si k vám Banka uloží peníze za stejných podmínek jako sama nabízí. Skončíte buď v blázinci, nebo alespoň na ulici s natrženou hubou.

Jenda 10.7.2006 18:34

Obavam se, ze priliz zalezi na znamosti te ktere banky

Obavam, se ze kdyby nekdo porovnal vysledky te ankety o vysce poplatku se skutecnosti tak se dozvime veci ...

tess 10.7.2006 12:40

Link na Informace o poplatcich v Nemecku, SKORO ZADNE NEMAJI

http://www.forium.de/service/unzulaessige_gebuehren_2005.pdf

a nektere jsou ze zakona zakazany.

Jan H. 10.7.2006 6:32

Klobouk dolu, Patriku!

Blahopreji, Patriku! Vyborny a velmi potrebny napad! Delate presne to, co by mel delat kazdy z nas. Nemlcet k nepravostem, ale nejen to, snazit se pomoci s napravou. Cela spolecnost se jeste stale uzdravuje z dlouhe a tezke komunisticke nemoci, cela jeji polovina jeste ani neprohledla.. Zalezi na kazdem z nas, jak dlouho to jeste bude trvat..

Chceme-li, aby nas banky nehorazne neokradaly poplatky mnohdy dokonce vyssimi, nez u jejich pobocek v materske zemi, aby taxikar nenauctoval 10x tolik, nez ma, aby obchodnik nas neokradl na vaze, cene i kvalite, musime se snazit vytvaret klima, kde kazde takoveto nemravne chovani je vseobecne vnimano jako zcela neprijatelne, nikoli maskovano za v teto souvislosti lzivy pojem sympatickych "sibalu". Mam z vaseho clanku i konani prijemny pocit proste slusnosti a cerstveho vetru mladi, ktere dokaze uskutecnit vseobecny navrat masarykovskeho "nebat se a nekrast" do ceske spolecnosti... :-):-):-)>-

Přibyl 10.7.2006 8:52

Re: Klobouk dolu, Patriku!

Říká Vám něco pojem "objektivní názor"!!

Opravdu brilantním způsobem děláte z lidí s jiným názorem hlupáčky, kteří neprohlédli a sebe stavíte do skupiny lidí s tím jedině správným a neomylným názorem. Co když je to právě obráceně. Vy jste ještě neprohlédl, že nyní je rozkrádání v daleko větším měříttku a tu současnou slušnost byste zřejmě rád spíše viděl?

Mejla 10.7.2006 5:36

Anketa je chvályhodná a doufám, že se lidi probudí. Bohužel po záměrné likvidaci

malých bank nás naše vláda předložila nadnárodním korporacím jako na stříbrném podnose a začalo rabování, které nemá ve vyspělých zemích obdoby. Nejde jen o bankovní poplatky, ale i o poměr úroků z vkladů a úroků z úvěrů.

Pavel 10.7.2006 0:36

Jak myslíte, že anketa dopadne?

Nejslušnější bude ČS, a.s., druhá ČSOB, Tento odhad vychází z prostého počtu klientů.

Ty skutečně slušné jako FIO, WSPK nebo ING nemají šanci. Zná je jen pár lidí, kteří si užívají účtu zdarma nebo za malý poplatek. Pokud nezvolím jako kritérium cenu, ale bezpečnost je tu léta na špici e-banka. Jenže jak chcete něco porovnávat když většinou znáte jen tu svoji u níž máte to sporožíro:-D Nebo že bych neměl pravdu?

mike 10.7.2006 5:53

Re: Jak myslíte, že anketa dopadne?

V zasade mate. Je tu jeste jista skupina lidi, kteri od nektere banky utekli a tudiz znaji jednu navic, o ktere mohou rict jen to nejhorsi. V mem pripade CS -> eBanka. Nikdy jsem nelitoval a o lidech, co zustali u CS a nadavaji si myslim sve. No a pak je tu jeste mala skupina klientu, kteri maji uctu vic, takze neco porovnat mohou. Mam jeste CSOB, jelikoz se obavam, ze CP, ktera uz zvladla utopit banky dve si rekne, ze do tretice vseho dobreho ;-)

Jan H. 10.7.2006 6:39

Re: Re: Jak myslíte, že anketa dopadne?

Miku, jste hezka ukazka toho, jak by se mel obcan chovat. Misto spolehani na to, ze kdyz banka zbankrotuje, autoritativni socialni stat mu ztratu vyrovna z penez ostatnich obcanu, sve vklady diverzifikujete, "co kdyby"... Vnimani rizik a obycejna opatrnost by mela byt rysem chovani obsazenym v konani kazdeho z nas.. :-)>-

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 10.7.2006 20:49

poradte mi

Muzete mi poradit? Uz dlouho hledam banku, ktera by mela prijatelne nebo zadne poplatky, prumerne internetove bankovnictvi a alespon jeden vlastni bankomat v Plzni. Ovsem ne pro osobni, ale pro podnikatelsky ucet. Za posledni 3 roky jsem zadnou takovou nenasel, tak zatim zustavam v CSOB, i kdyz mi uctuji poplatek za prichozi platbu atd.