18.4.2024 | Svátek má Valérie


Diskuse k článku

EVROPA: Znáte "Vrtěti psem"?

Znáte kultovní film Vrtěti psem? Jeho podstatou je, že každého problému se dá zbavit tím, že se od něj dostatečně rafinovaně odvede pozornost. Ukážu vám, jak tohle umění evropské „elity“ ovládly do dokonalosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Veselý 8.8.2016 16:48

Asi to bude tak,

že se managementy bank zabývají takovými maličkostmi místo aby pro ně byly výsledky na prvním místě. Já osobně považuji formální oblečení za výstrahu a jsem co možná nejostražitější při jednání s takto oblečený člověkem. Je to moje zkušenost, která mě, zatím, přišla na cca stopadesát tisíc Kč. To je takový předsudek, že pokud je někdo " slušně" oblečen musí to být slušný člověk ( já na to tenkrát také skočil), který již neplatí a většinou takto oblečení chodí ti největší šíbři.

Kupoval jsem auto za cca 3/4milionu a prodejcovo přísně distingované chování mi bylo tak protivné, že jsem ho v soukromí auta při předváděcí jízdě, poprosil ať se chová normálně. Stejně jsem byl již rozhodnut si ten typ koupit.

Vše je to jen o tom, že je mnoho lidí co se zabývají takovými maličkostmi jako svojí profesí a radí a radí aby následně inkasovali a inkasovali.