18.4.2024 | Svátek má Valérie


Diskuse k článku

ENERGETIKA: Temelín 3 = Olkiluoto 3?

Vinu u finského projektu v Olkiluotu 3 s reaktorem EPR hledají všichni zúčastnění všude kolem, jen ne u sebe. Já si myslím, že máslo na hlavě mají všichni aktéři této finské frašky. Sami usuďte, kdo má nejvíce. A jestli se něco podobného nemůže opakovat v Česku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Veselý 3.2.2012 7:16

No jo

Dlohá léta se setkávám s lidmi, kteří aniž by měli všechny dostupné informace o něčem napíší. Píšete třeba že nedokázali odlít kvalitní beton - většinou tohle dělají firmy, které mají s odléváním betonu dlouholeté zkušenosti a rozhodně ne strojní firma, tohle je přece běžné. Vy byste si dělal základy na svůj dům sám?

M. Zima 3.2.2012 8:47

Pan Škoda se nezajímá

o skutečné a zásadní problémy, ale jenom lobuje pro své chlebodárce.

U toho betonu nebylo problémem ho odlít, ale v chaosu, který to celé doprovázel (podílelo se přes 700 firem a přes 60 národností) , nějaký polský polír nesouhlasil s předepsaným složením, považoval ho za chybu a nalili tam kvalitu podle jeho představy, čímž byl ten ulitý blok ale příliš porézní, tak ho museli následně "zapečetit".

Nejlépe popisují situaci na tom staveništi , plakáty vyvěšené na mnoha místech a vyzývající v několika jazycích "Zde tělesnou potřebu nekonat". 

V. Hajková 3.2.2012 11:30

Re: Pan Škoda se nezajímá

Vy   trdlo-   pokuste   se  nejprve  zjistit,  kdo  p  Škoda   je  -  a  pak  jděte   toto  pindat   do  putyky   ve  vaši  Horní-  Dolní-  STREDO! 

M. Zima 3.2.2012 13:26

Madam,

p. Škoda je atomový fanatik a nezodpovědný zamlžovaič typu Drápová.

Děláte dojem, jakoby se Vám posunuly biologické hodinky. Jestli jsem toho příčinou, tak mohu pouze říct, že je mi to jedno.

A. Richter 3.2.2012 22:34

Re: Madam,

Jé, německý polyhistor je zase mezi námi. Už jsem se bál, že Vás z D přesunuli do PL. 

      8-)