29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Zeman 6.3.2010 13:11

Zelený bolševizmus

Jasný příklad typického zeleného bolševizmu v praxi. A to si teď na to Paroubek zve i Al Gora. Tak jsem se velkému Alovi a jeho zelenému náboženství trochu mrknul na zoubek:

http://janzeman.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=126336

K. Kužel 6.3.2010 12:13

Re: Pane Krausi, Vas clanek je jeden z nejlepsich, ktere ...

Ano, tohle už by mělo pár lidem otevřít oči! Pěkné, fundované, jasné.

http://karelkuzel.blog.idnes.cz

V. Kain 6.3.2010 11:12

Re: Pane Krausi, Vas clanek je jeden z nejlepsich, ktere ...

Kde by jinde brali peníze na to svoje přerozdělování,někomu je musí vzít.Ti lidumilové by měli říci převážně svým voličům (jich se to zdražení elektriky dotkne nejvíc)kdo je vinen tím,že proud bude čím dál dražší.O tom ale Paroubek ani Urban mluvit nebudou.Levičáci jsou škůdci.

M. Bílý 6.3.2010 9:27

Na fotovoltaice se mi nejvíce líbí,

že je možné odebírat elektřinu ze sítě za pár korun a prodávat ji okamžitě zpět jako fotovoltaickou za 12 kaček. A nejde to prý (zatím) odhalit. Klobouk dolů před našimi koumáky.

T. Pansky 6.3.2010 5:18

Pane Krausi, Vas clanek je jeden z nejlepsich, ktere ...

... jsem mel na Psu moznost cist.  Nejen, ze chronologicky pristupujete k reseni problemu, ale zahrnujete i hlasovani politickych klubu, takze si jako volic mohu udelat velmi dobrou predstavu, kdo kde stoji.  ... Jeden postreh: ac z prehledu hlasovani je mozne nabyt dojmu o zasadovosti politiky ODS v oblasti zeleneho vydirani, faktem zustane, ze pod vedenim ODS ze Zeleni dostali do vlady.  ... Opet plati: mame takovou politku, jake si volime politiky.  Je k smichu, ze vetsina lidi voli levici v domneni, ze se levicova politika stara o obcany.  Ano, stara, ale z penez obcanum ukradenym.  top0625top@hotmail.com