23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

EKONOMIKA: Povinná četba pro Andreje Babiše

Pojďme na to. V pátek se opět prohnala médii informace o povinném hlášení tržeb finančáku a s tím spojená sranda s názvem „účtenková loterie“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
24.2.2015 14:42

Nickname problem

A ještě jsem si všiml jedné věci, kterou je nutné zdůraznit. Diskutujeme, možná se trošku napadáme, ale naše nicknames fungují jako firewall. Vyjasňujeme si názory na předložený problém, ale po konci diskuze budeme bezpečně vědět, že nikdo nás kvůli názorům na 99% nebude moct penalizovat.

Hrajeme každý za svý. A o tom to je. Daňový systém, který jenom bere a deklaruje jakýsi budoucí virtuální přínos státu za ukradené peníze, je systémem horším než jakékoliv historicky známé vykořisťování. Legalizované násilí na občanech, kterého se může dopouštět jenom totální hovado. Což Sobotkova vláda naplňuje dokonale. Stejně jako všechny vlády od ostébáka Tošovského, kterého narval do funkce Václav Havel, ač ho kdokoliv volil. Hlas mu dal největší demokrat v novodobé historii ČR Václav Havel. A to stačilo.

Chci tím říct, že svoboda je nade vše a produkuje vyšší přidanou hodnotu prospěšnou všem. A Babiš je totalita, která se svobodou nemá nic společného.