19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

EKONOMIKA: Politika se mění, Babiš zůstává

Česko má za sebou další krajské volby. A byť v nich leckde hrály důležitou roli osobnosti hejtmanů a místních lídrů, v součtu zase převážil Andrej Babiš.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 7.10.2020 19:38

Máte tam jednu chybku, pane Jégle,

odečtěte si jednoho důchodce. Jsem ve výslužbě, možno též na penzi. Nikam nedůcházím, starobně.

Babiš zůstane, pokud bude mít za soupeře dementy, kteří neumí ani tu housku vyrobit.

Zkráceno.

I. Schlägel 7.10.2020 12:16

Čísla, samá čísla. Kdo jim má sakra rozumět? Vaše kobliha.

Š. Hašek 7.10.2020 19:43

Zítra jdu na koblihu a kafe. Do Konditorei.

Co se to furt mele o těch koblihách??? Čím větší národohospodář a politik, tak jen porád koblihy!!! Snad je zavedou i v tom Novém Jorku na trhu s papírama!

To fakt naštve, když občané v havlovských svobodných volbách nevolí podle majitele Orlíka/televize/jedné herečky a kádrováka Halíka.

Zkráceno.

T. Zlesa 7.10.2020 10:08

Jako vždy - rozpor mezi tím co oceňují/vytýkají voliči a co politologové. Voliči dávají hlasy za činy, politologové (a opozice) nenechají nit suchou na tom, co se řeklo. Proč vysál Babiš hlasy na levici? Pro svoje řeči? Ty neumí, bylo to pro činy. Proč vysaje hlasy na tzv. pravici? Sníží daně - pěkný čin. Pokud mu to vyjde a nepokazí si to něčím jiným, tak po volbách může tu dvouletou platnost zrušit, jak už avizoval, že to nechá na nové vládě, a má to jisté už napořád (než se slávou odejde). :-) Měl teď o 10% hlasů více než minule, to by mělo opozičníky varovat. Zvlášť když jeho tradiční voliči zůstali možná doma (schovaní před virem).

V. Kain 7.10.2020 16:33

Kdyby jsi ty moulo věděl jak on těmi svými voliči pohrdá,tak by jsi nepsal takové blbosti.Jediné čím si udržuje ty svoje voliče,kterým se ve velké většině stýská po socialismu jsou peníze ke kterým má přístup.Je mu naprosto jedno jestli bude na důchody za 10-20let.Vy se necháte zkorumpovat pár stovkama stejně jako socani vyhráli volby zrušením 30 kaček u lékaře.Voliči Babiše nejsou solí této země a nebudou.

T. Zlesa 7.10.2020 18:39

Na tvé blbosti, které se nadají vyvrátit, páč nemají oporu v ničem, nechám ležet. Jen jedno - na důchody bude z principu vždy. Nastuduj si to. :-)

J. Nevrkla 7.10.2020 10:01

Myslím, že nás čeká ekonomický ficak, plánovat rozpočet na příští rok s přesností na desetiny procent mi přijde hodně směšné.

I. Pávek 7.10.2020 9:41

Já, obyčejný muž z lidu, na kterém je dnešníma očima viděno nejzajímavější dělnicko rolnický původ nemám z Andrejem Babišem nějaký antagonistický problém. A nic mu nezávidím a za nic ho neodsuzuji. Svůj život, jehož je jediným vlastníkem a jiný nemá pro mně nepochopitelně promrhává na stáří pokusy o vládu rozumem národu, kterému lze vládnut jen mečem. Nevím proč to dělá, ale většina voličů, těch, kteří jsou alespoň trochu lidé to vidí stejně a oceňují to svým hlasem. Osobně ho vnímám z dálky jako obraz Mony Lízy mezi abstraktními mazaninami. Při bližším pohledu má ale její obraz třeba křivý nos. A to je jeho postoj k EU, ten mi na jeho celkovém obrazu vadí. Když si ho přemaluje, tak ho beru. Já jsem pro spolupráci suverénních evropských států na základě rovnosti a vzájemného respektování odlišností daných dějinným vývojem. A k tomu stačí vlády delegované k tomu voliči státu.

J. Svoboda 7.10.2020 8:14

Jak sláma z bot z článku čouhá snaha zakrýt, že Babiš má mizerný koaliční potenciál a tak mu ve většině krajů je počet hlasů na ... A na celorepublikové úrovni je to ještě horší. Navíc komunisté a ČSSD jsou na odchodu :-)

Pěkný den.

L. Písařík 7.10.2020 7:34

A co bys, ty ptáku, dělal ty na místě Schilerové?

J. Svoboda 7.10.2020 8:16

Já bych si půjčil bilión, ať se ten rekord definitivně zapíše do dějin země. Rozložený do dvou let, to není ono.

Pěkný den.

P. Selinger 7.10.2020 7:00

Doufejme, že se již vydá na cestu do propadliště dějin za svými partnery komunisty !

M. Kanda 7.10.2020 6:19

Do příští vlády Babiš naláká buď nějakého šílence-sebevraha (hodně nereálná možnost) nebo Okamuru (nedovedu si představit, že právě toho by chtěl lákat).

Verbální projev má jako "kůl v plotě" a taky tak skončí.

V. Pavelka 7.10.2020 8:18

Brusel , Brexit , Erdogan , Covid ,Tramp a jiné ! Nám zamotají šišku takovým způsobem že budem rádi za že můžem Babiše, i když se to mnohým nelíbí .. Jo a je tady nástup Kellnerovy Novy a celé mediální skupiny?!