25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

EKONOMIKA: Pod bodem mrazu

Vypadá to takřka jako konec světa zachycený v jednoduché křivce někde na tabuli. Zdejší ekonomika prožívala od roku 2014 něco jako zlaté období, zvláště díky tomu, že našla nový zdroj prosperity.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Hlobil 31.10.2020 9:22

"obyčejný spotřebitel musí spoléhat na to, čím mu v čase krizí pomůže vláda"

to je ale neomarxisticky zblebt... mily autore, obycejny spotrebutel musi spolehat jen sam na sebe... ale to ty nejsi schopen pochopit... "ekonome"

F. Kusák 31.10.2020 9:03

Zmatkářskou vládu vyměnit za lepší. No budiž, také bych si to přál. Jenže se nechci chovat jako naivní trouba, který si myslí, že jen pofidérní změnou, dojde k nějaké kvalitativní změně, zejména, máme-li pochybnosti empirické i praktické. A tak bych se skromně jen zeptal, jaké důkazy vás vedou k takovému tvrzení. Nebo že by to byla víra. To by bylo výhodnější, protože, jak známo, víra se nedokazuje.

P. Milan 31.10.2020 8:29

A pravidelně, Holub patří mezi jejich "respektované" komentátory. Zřejmě to znamená, že by všichni mohli být redaktory zeleně EUnijního Respektu.

L. Novák 31.10.2020 3:31

Hrozné kecy! A ČRo to zveřejní... Rv:-P

P. Hatina 31.10.2020 1:53

Pravda. on Kryl kdysi zpíval "..a znovu ptáci vzlétnou, výš k slunci, poslepu...

Akurát že to trvalo celou generaci, plných 20 let, Tak mušíme doufat že v případě koro to bude kratší...Ona třeba vyhlídka na to, že jsme v kulminaci druhé vlny, a až dopadne, přjde třetí,,už nikomu optimismu nepřidá, a spousta podnikatelů už své podniky na těch pár týdnů otvírat nebude.. A co si tak vzpomínám tak volby, aby šlo vyměnit tuhle zmatkářskou vládu za lepší budou taky až skoro za rok