20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

EKONOMIKA: Obr Gulliver

Nástup Donalda Trumpa do funkce měl být ekonomickou katastrofou. Když se stane americkým prezidentem člověk, o jehož chování se dopředu nedá nic říci, pak přece trhy, investoři a podnikatelé zneklidní, vyhlídky se zhorší a prosperita skomírá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Rychlý 30.1.2017 13:53

Nevěřím v pozitivní

výsledky různých celních a jiných obchodních bariér. Pracovní místa se do USA tímto nevrátí, problém u výrobků je totiž v poměru cena/kvalita. Takové BMW je asi dražší, než Fordka, ale Američani asi nejsou dostatečně bohatí, aby si mohli dovolit kupovat levné věci, jak kdysi pravil Baťa. Němci prostě dělají lepší vozy. Jenomže jednodušeji uvažující občané ale asi chtějí slyšet, že někdo vrátí USA někdejší slávu. Nemyslím, že Trump má ve všem pravdu.

Ale jinak mi to kvílení levičáků, genderistů, vítačů a vůbec dobrotrusů všeho druhu nad Trumpem, ta jejich zloba a plivání, to mi zní jako rajská hudba. Donalde, nakopni všechny tyhle parazity pořádně a s rozběhem do (_._)

J. Štrobl 30.1.2017 13:12

Vy nevěříte Trumpovi,

já zase nevěřím vám. Vcelku chápu, že se mu ledacos nepovede, ale je to cesta, která dává naději. Dejme mu 100 dní a uvidíme. Takové předpovědi co Trump možná..., ty nemají cenu zlámané grešle.

T. Kočí 30.1.2017 10:39

Trump

je poslední US president, kterého zažiji. Věřím v něho.

D. Nowodny 30.1.2017 23:08

Re: Trump

Hm, tak rychle na onen svět _?