23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kulak 25.8.2009 16:45

Zásadní problém úvěrů u bank

Vyzkoušejte podnikat v Čechách. Jděte s malým podnikatelským projektem do kterékoliv banky v začátku svého podnikání. Do dvou let Vám nedají nic. Ale první dva roky musíte být ve ztrátě, abyste jakž-takž mohli udržet možnost investovat a nevyplácali Vaše veškeré vydělané peníze, které s neuvěřitelnou vehemencí stát rozdává těm, kteří sedí doma na prdeli a nedělají vůbec nic. Takže dorazíte se zdravým podnikatelským projektem do banky a banka řekne: neplatíte státu, nic Vám nedáme. Máme totiž spolehlivé spotřebitele, kteří jsou jištěni penězi z Vašeho sociálního pojištění. Cháchá. A tyhle peníze bankám vydělají asi více. Jenomže tyhle peníze nejsou investicí a peníze neplodí. Hloupí politici, hloupé státy, hloupé banky: paraziti.

Pak aby tady nebyla permanentní krize!

živnostník 25.8.2009 17:51

Re: Zásadní problém úvěrů u bank

Nejlepší by bylo zrušit statut pracovního poměru, ať se každý o sebe postará sám jako OSVČ. Pak by ti různí tlamáčkovci konečně zjistili, co to obnáší. A rudí neřádi odborářští by měli po flákárně.

klaus 25.8.2009 22:16

Re: Zásadní problém úvěrů u bank

jenže to byste museli také platit daně pánové podnikatelé a ne jen útočit díky úplatkům na státní rozpočet, používáte obecní komunikace  apod, daně jsou -1Kč, každej ve vaší rodině kdo má díru do ..., řídí SUV za mega samozřejmě jsou to firemní vozy, v létě Vás nikdo 2-3 měsíce nesežene protože "máte vyděláno ", takže jak spívá pan Nohavica : " zloději , zloději, zloději - tišeji , tišeji, tišeji " ;-D;-D;-D

těchňik 26.8.2009 1:56

Re: Zásadní problém úvěrů u bank

Z tebe ta závist stříká fest. Jezdíš feldou a hryžeš si nehty, co? Tak vol některou tu stranu závistivců, snad ti to pomůže.

v létě Vás nikdo 2-3 měsíce nesežene protože "máte vyděláno " - tak po tom ti může být kulový. Starej se aby měl sám vyděláno. V hlavě už naděláno máš - rudo-oranžové lečo, s pár funkčnímu synaptickými vazbami s funkcí memu závisti.

Jenom bych podotkl, že sám žádné SUV za mega nemám (mám relativně starou popelnici), ale nikomu to nezávidím. Závist je rakovina ducha (pokud se u závistivců vůbec dá něco takového jako duch předpokládat).