23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Diskuse k článku

EKOLOGIE: Když ďábel létá

Zprávy typu, že aerolinky Ryanair prorazily mezi deset největších znečišťovatelů ovzduší v Evropě, nejsou prioritní pro letecké firmy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Rada 5.4.2019 16:41

Když dábel létá

Dábelské dílko měl na svědomí pravidelně už mocný pohádkový džin kterého se už nepodařilo uzavřít do láhve. Lidé jsou ale zřejmě takřka nepoučitelní i když se jim zásada že se při hledání životního štěstí a spokojenosti nemá nespoléhat na poklady pod zemí vštěpuje už od malinka.

Takto přes přebujelou lidskou chtivost vznikl nynější problém. Je přitom obtížné pojmenovat viníky i když je lze vytypovat. Např dominantní podíl na sycení atmosféry má zhruba jen desítka největších a pravidelně nadnárodních těžebních společností. Velký vliv má ale i zdánlivě obyčejný konzument kterému však nebývale zachutnalo hovězí maso... a přispívá tak k enormnímu růstu metanových imisí. Problém tedy obecně tkví v měrné lidské spotřebě násobené populační četností.

R. Langer 5.4.2019 20:13

Re: Když dábel létá

Blbe.

M. Prokop 5.4.2019 21:07

Re: Když dábel létá

No ale s tou populací má pravdu. O co by byla Země lepší, kdyby si ho jeho fotr radši utřel do prostěradla.

L. Novák 5.4.2019 23:10

Re: Když dábel létá

Jsou to jen bláboly zeleného magora. Pořád dokola...

J. Mucha 5.4.2019 21:22

Re: Když dábel létá

Ve vší skromnosti jste zapomněli na think tanky typu Pekelná Rada, které svojí přebujelou chtivostí přispívají k nynějšímu problému zaplevelováním diskusí nebývalým množstvím příspěvků. Mimochodem, tento konkrétní vypadá generovaný strojově za pomoci slovníku frází. Nechci si ani představit, pokud by takové entity byly násobené populační četností. Tolik nadbytečných imisí..

L. Novák 5.4.2019 23:08

Re: Když dábel létá

:-)

P. Rada 5.4.2019 23:37

Re: Když dábel létá

Na víc jak na pošklebky nemáte - to je škoda.