24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

EKOLOGIE: Jak psát o OZE pravdivě, a přitom nepravdivě

Neříct celou pravdu je jedna z metod manipulace. Ne vždy musí sice jít o manipulaci úmyslnou, což ovšem na výsledku nic nemění. Protože i takový text těm úmyslně manipulujícím pomáhá. Takový článek vyšel před měsícem na Novinkách.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 12.3.2021 18:58

To bych uměl také! Stran těch "soběstačných"!

Dostat bezúročný, nesplatitelný, ideologický úvěr - postavit dům, vybudovat baterii s kapacitou na sedm měsíců. Nechat si dovézt půltunovou plastnádrž na dešťovku za štrasbruselvytištěné peníze! Tvrdit, že zrecykluji svoje odpadky. Tvrdit, že si vyrobím vlastní telefon. Tvrdit, že si vyrobím vlastní kolo s osmnácti přehazovačkama, ......... na koleně vyrobím čínský čip na regulaci toho všeho! Plkat o tom, že umím vypěstovat brambory a zároveň potřebuji depilátor. A stranu Zelených (kecalů)!

Za několik let je to všechno rozklížený aušus a mohu začít znova. Všechno vykopat, recyklovat, zas objednat z Číny! Pochopitelně to zas zadotovat! Cha cha! Furt kolem dokola.

Jak dlouho to ještě bude trvat, než se zjistí, že nějaký sbor indických mudroslavů (spolu s Bursíkem a Kolářovými čmeláky) nám budoucnost nezajistí???

Zkráceno!

P. Rada 12.3.2021 19:05

Není jasné na jaké faktické tvrzení koho reagujete. Nejspíše tedy půjde o fantazii. Zkráceně - jasné tedy jen je, že nemíníte nic věcného ověřitelného poměřovat.