29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ZW 1.12.2008 21:09

Asi takhle

VV>-(Y)

babkazov 1.12.2008 17:34

úspory ve slamníku

Díky poplatkům si staří lidé nechávají celoživotní úspory "ve slamníku".Na dlouhodobé uložení se nedostanou, když peníze ihned potřebují a krátkodobý jim sežerou poplatky. Tak úspory maji doma a podvodníci to vědí. A jeden se diví, jaké peníze staroušek dal podvodníkovi sebrat.

Fanfán 1.12.2008 15:22

Ode zdi ke zdi

Něco z toho jsou naprosté blbosti, ale takový poplatek za předčasně splacený úvěr má smysl. Je to v postatě storno poplatek za službu, kterou se zavážu využít, ale rozmyslím si to.

Honza 1.12.2008 21:11

Re: Ode zdi ke zdi

Možná, že soudružka na přepážce udělala chybu, ale když mi právě tento poplatek spočítala včetně úroků za předčasně splacený úvěr, vyšlo mi, že na tom budu finančně lépe, pokud budu pravidelně splácet dál a na předčasné vrácení peněz se vybodnu.

Pokud by nebylo této mé osobní zkušenosti, jistě bych s Vámi souhlasil.

Vladislav 1.12.2008 14:08

5315

Je zde nějaký pamětnk, kterému něco říká adresa Václavské nám. 42 a tam krátce po válce poskytované peněžní služby? Jako študentík jsem měl vlastní šekový účet, dostával jsem  poštou výpis po každém pohybu. Převodní příkazy jsem jednoduše vhodil do nejbližší poštovní schránky v nefrankované obálce... A to všechno bez jakýchkoliv bankovních poplatků a k tomu ještě bez počítačů!

jiří s 1.12.2008 14:54

Re: 5315

Poštovní spořitelna. Že jste nemusel frankovat poštovní zásilku asi souviselo s její vazbou na (státní) poštu.  http://www.cnb.cz/cs/verejnost/archiv_cnb/fondy/postovni_sp.html

PLHA 1.12.2008 9:34

V SEZNAMU CHYBÍ JEŠTĚ JEDEN!

Poplatek za vzetí za kliku dveří bankovního domu! Toto je samozřejmě parodie, ale hodně tragická!!! Ona totiž dokresluje celkový obraz "českého kapitalismu"!

dzanny 1.12.2008 0:28

Buďme rádi, že jsou,

takto byly finanční ústavy pohodlně živy z nich a nemusely investovat v amerických hypotečních derivátech!

ANKA 1.12.2008 13:09

NENASYTNY KAPITALISMUS§§§§§§§§§§

JE TO JAKO  S ENERGETIKOU§§§§PORAT MAME MALO§§§PODLE ODS TRCH TO SROVNA§§§§NEPOTPOROVAT.........

Magor Milda , Mgr. etc. 1.12.2008 18:15

Re: NENASYTNY KAPITALISMUS§§§§§§§§§§

naše finanční ústavy, spojené s čestným předsedou, čestným bankéřem  a NKVČ (největší kormidelník všech časů) vydělávají především na existenci koruny české. Tato lokální měna musí být stále vyměňována za Euro, Euro za tuto lokální měnu. Každá transakce přinese na poplatcích daleko více, než roční úrok na stejnou částku. Přechodem na Euro bychom naše banky ožebračili, toho si je také náš čestný bankéř vědom.

Ty ostatní poplatky jsou čistě domluvené u piva s konkurencí, nikdo si netroufá, poplatky zrušit, skončil by zavinut v drátěném pletivu na dně Slapské přehrady. V zemi, kde vládne finanční mafie, vedená formálně nejvyšším představitelem státu, není možné ty poplatky zrušit. Zajímavé ale je, jak dlouho se u nás ti Poláci s mbankou budou držet, nějaké sebevražedné komando se na ně už jistě chystá.....