25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

Zmatené pojmy

Společnost Milion chvilek pro demokracii dává Babišovi ultimátum a oficiálně ho vyhlásí v sobotu v Praze na Letenské pláni. Ultimátum zní nějak tak, že se Babiš má zbavit Agrofertu, vyhodit Benešovou a prodat média, nebo odstoupit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Krejčíř 14.11.2019 11:04

segedín dobrý, ale já ho vařit nebudu!

D. Green 13.11.2019 10:48

R^R^R^:-)

D. Green 13.11.2019 10:45

Máte pravdu, normalizační štěnice, ubožáku a popřevratový partyzáne.;-D;-D;-D

J. Fridrich 13.11.2019 6:00

A má ji.....

M. Prokop 12.11.2019 23:50

To jo, mít zdroj na minimálně stejné úrovni, jako je vlastní výroba, taky radši koupím.

P. Jirkovský 12.11.2019 23:36

A už chumelí ...

M. Ilsner 12.11.2019 23:29

Palestinci pokračují v boji proti Izraeli. Dobře, dostanou co si zaslouží.

P. Jirkovský 12.11.2019 23:28

Nojo. Ale dole (co nadmořský výšky) u řeky je mlejn a u mlejna je pekárna, kde pečou skvělej chleba a housky, koláče a všechno možný a taky dělaj výborný knedlíky. Tak co bych si přidělával práci, když to neumím.

M. Prokop 12.11.2019 23:28

Máte špatně zájmeno, obdivovateli nagelovaných prdelí.

M. Prokop 12.11.2019 23:27

Asi inspirujete jen k blábolům.

M. Prokop 12.11.2019 23:24

Tak jděte raději spát, než vám šiška přehřátím pukne, šachystoši.

P. Jirkovský 12.11.2019 23:24

Já dělám z plece a bůčku, a to z těch konců s chrupavkou, ta udělá skvělou šťávu. Je dost mastnej, ale zelí to snad nějak srazí (to nevím, jen doufám). Papriku jen maďarskou; cibuli nechám dost vysmahnout.

M. Prokop 12.11.2019 23:22

Mně se daří udělat knedlík (dávám přednost svému před kupovaným) bez zasvinění kuchyně. Jeden vajdlink, šlehač bílků, pařák a velký hrnec.

M. Ilsner 12.11.2019 23:16

Já dělám také bez smetany, výborné houskové knedle dělá ženuška. Dělám z prorostlé krkovice, ó my se máme :-)

P. Jirkovský 12.11.2019 23:10

Tak to je fakt. Dělám takovej ten surovej, bez smetany, zahuštěnej zelím a trochou ameriky. Knedlík z pekárny skutečně houskovej (když dělám knedlík, tak zasviním neskutečně nejen kuchyň, ale snad i dvůr, nevím proč, tak kupuju). Odpoledne bude po vsi ticho, jen vobčas nějaký hekání žlučníkářů.

V. Čermák 12.11.2019 23:09

Tentokrát souhlas;-D

V. Čermák 12.11.2019 23:08

Tak tak. Tradičně čtivé, ale moc témat, všechny zajímavé a důležité. Zajímavé odpovědi, některé pochopitelně dost povrchní. Na diskuzi ale moc obsáhlé. R^

P. Jirkovský 12.11.2019 23:06

Třeba jo, co je Papouch?

M. Ilsner 12.11.2019 23:05

Segedín je superžrádlo, o tom budiž nepochyb!

P. Jirkovský 12.11.2019 23:05

Daj si na hlavu mokrej hadr, ne, že by to pomohlo k myšlení, kde nic není, ani čert nebere, ale nebudou vypadat tak blbě, s tou hubou dokořán.

P. Jirkovský 12.11.2019 23:04

Andělé, neAndělé, dobrej segedín, to je základ kvalitního vylučování.

P. Jirkovský 12.11.2019 23:03

Odpoledne jsem dovez letošní zelí, radši teda mám to, který přelízne první mráz, ale darovanýmu koni i z p.r.dele voní, jak praví starý přísloví. Taky to znamenalo, že budu muset uvolnit bečky. Takže mám skoro dva litry starýho (ale je luxusní) a uvařil jsem kotel segedínu. Zejtra se po vsi k obědu žere segedín!

V. Čermák 12.11.2019 23:03

Jirkovský, vy jste Papouch?

V. Čermák 12.11.2019 23:00

K věci Nic, v šišce Hic;-D

V. Čermák 12.11.2019 22:59

No, jen Idiot nemění názory, že? Keller odZelenal, Ruml zaZelenal;-D

P. Jirkovský 12.11.2019 22:56

Čermáku, bojuj! (Promiňte mně, prosím, že kvůli údernosti hesla jsem si dovolil tykat, už se to nestane.)

V. Čermák 12.11.2019 22:53

Tak to sotva;-O

V. Klepetko 12.11.2019 22:37

Blahoslavení budiž Andělé, neboť se zanořují do hlubiny vláken! :-)

Dobrou.

J. Franke 12.11.2019 22:36

Ale pan Prokop za sebe napsal svůj názor, ne?

P. Jirkovský 12.11.2019 22:35

Čermák, nebyli voni za svobodna Čížek?