Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Zmatené pojmy
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F. Krejčíř 14.11.2019 11:04segedín dobrý, ale já ho vařit nebudu! |
D. Green 13.11.2019 10:48
|
D. Green 13.11.2019 10:45Máte pravdu, normalizační štěnice, ubožáku a popřevratový partyzáne. |
J. Fridrich 13.11.2019 6:00A má ji..... |
M. Prokop 12.11.2019 23:50To jo, mít zdroj na minimálně stejné úrovni, jako je vlastní výroba, taky radši koupím. |
P. Jirkovský 12.11.2019 23:36A už chumelí ... |
M. Ilsner 12.11.2019 23:29Palestinci pokračují v boji proti Izraeli. Dobře, dostanou co si zaslouží. |
P. Jirkovský 12.11.2019 23:28Nojo. Ale dole (co nadmořský výšky) u řeky je mlejn a u mlejna je pekárna, kde pečou skvělej chleba a housky, koláče a všechno možný a taky dělaj výborný knedlíky. Tak co bych si přidělával práci, když to neumím. |
M. Prokop 12.11.2019 23:28Máte špatně zájmeno, obdivovateli nagelovaných prdelí. |
M. Prokop 12.11.2019 23:27Asi inspirujete jen k blábolům. |
M. Prokop 12.11.2019 23:24Tak jděte raději spát, než vám šiška přehřátím pukne, šachystoši. |
P. Jirkovský 12.11.2019 23:24Já dělám z plece a bůčku, a to z těch konců s chrupavkou, ta udělá skvělou šťávu. Je dost mastnej, ale zelí to snad nějak srazí (to nevím, jen doufám). Papriku jen maďarskou; cibuli nechám dost vysmahnout. |
M. Prokop 12.11.2019 23:22Mně se daří udělat knedlík (dávám přednost svému před kupovaným) bez zasvinění kuchyně. Jeden vajdlink, šlehač bílků, pařák a velký hrnec. |
M. Ilsner 12.11.2019 23:16Já dělám také bez smetany, výborné houskové knedle dělá ženuška. Dělám z prorostlé krkovice, ó my se máme |
P. Jirkovský 12.11.2019 23:10Tak to je fakt. Dělám takovej ten surovej, bez smetany, zahuštěnej zelím a trochou ameriky. Knedlík z pekárny skutečně houskovej (když dělám knedlík, tak zasviním neskutečně nejen kuchyň, ale snad i dvůr, nevím proč, tak kupuju). Odpoledne bude po vsi ticho, jen vobčas nějaký hekání žlučníkářů. |
V. Čermák 12.11.2019 23:09Tentokrát souhlas |
V. Čermák 12.11.2019 23:08Tak tak. Tradičně čtivé, ale moc témat, všechny zajímavé a důležité. Zajímavé odpovědi, některé pochopitelně dost povrchní. Na diskuzi ale moc obsáhlé. |
P. Jirkovský 12.11.2019 23:06Třeba jo, co je Papouch? |
M. Ilsner 12.11.2019 23:05Segedín je superžrádlo, o tom budiž nepochyb! |
P. Jirkovský 12.11.2019 23:05Daj si na hlavu mokrej hadr, ne, že by to pomohlo k myšlení, kde nic není, ani čert nebere, ale nebudou vypadat tak blbě, s tou hubou dokořán. |
P. Jirkovský 12.11.2019 23:04Andělé, neAndělé, dobrej segedín, to je základ kvalitního vylučování. |
P. Jirkovský 12.11.2019 23:03Odpoledne jsem dovez letošní zelí, radši teda mám to, který přelízne první mráz, ale darovanýmu koni i z p.r.dele voní, jak praví starý přísloví. Taky to znamenalo, že budu muset uvolnit bečky. Takže mám skoro dva litry starýho (ale je luxusní) a uvařil jsem kotel segedínu. Zejtra se po vsi k obědu žere segedín! |
V. Čermák 12.11.2019 23:03Jirkovský, vy jste Papouch? |
V. Čermák 12.11.2019 23:00K věci Nic, v šišce Hic |
V. Čermák 12.11.2019 22:59No, jen Idiot nemění názory, že? Keller odZelenal, Ruml zaZelenal |
P. Jirkovský 12.11.2019 22:56Čermáku, bojuj! (Promiňte mně, prosím, že kvůli údernosti hesla jsem si dovolil tykat, už se to nestane.) |
V. Čermák 12.11.2019 22:53Tak to sotva |
V. Klepetko 12.11.2019 22:37Blahoslavení budiž Andělé, neboť se zanořují do hlubiny vláken! Dobrou. |
J. Franke 12.11.2019 22:36Ale pan Prokop za sebe napsal svůj názor, ne? |
P. Jirkovský 12.11.2019 22:35Čermák, nebyli voni za svobodna Čížek? |