Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D17a41n41i91e43l 20M49a72c50h
Já tu svobodu tehdy slavil, a svobodný se cítím i dnes. Pravda k Americe před nástupem Trumpety už moc nevzhlížím.
V60í96t38ě54z85s92l59a68v 61C52í10r46k27v13a
To snad i ano. My co chtěli svobodu v roce 1989 určitě nechtěli mít zakázáno psát cokoliv proti islamizaci. Hranice jsme chtěli mít otevřené na Západ ale ne z Blízkého ani ruského Východu,
Ale určitě jsme chtěli moderní průmysl vybudovat, ne ho zlikvidovat dle direktiv EU!
Nicméně, ti co dodnes potřebují lézt Rusku do zadku byli pitomci tehdy i dnes.
V20l53a58d80i11m12í90r10a 11M79a90c88h57á21l43k97o23v97á
Pane Církvo, nelze být s Rusy, Němci, Američany atd. já pán, ty pán? I když jsme malý národ, můžeme mít svoji hrdost. A ve vší úctě, nenávist k současnému Rusku s vámi nesdilim. Ta nenávist je uměle vyprovokovaná v něčím zájmu. A já se spoléhám na vlastní úsudek a nepodléhám propagandě. A nechci tady ruské vojáky, ale ani americké, pouze české.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz