Diskuse
Velká nejistota
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L37i61b88o33r 37K63o76l43m57a13n
Zrovna včera jsme na toto téma vedli diskusi s pejskaři v našem národopisném areálu. Ta svoloč mladá poničila všechny branky od oplocení. Se na ně museli nudící se výrostci pověsit, pozohýbali to, vytrhali z pantů nebo svárů atp. Ženské litovaly, že už není ZVS, tam by prý ty mladé šmejdy naučili aspoň trochu pořádku. Jedna mudrovala, že by je nechala zubními kartáčky vyšůrovat sprchy, chodbu i ajnclíky, aby je přešly roupy. Slyšela od muže, že se prý toto místy na vojně praktikovalo.
M35a81r24t45i34n 90N74ě63m95e60c
Vojna v Dukle ?
Pro bukvice.
Hlavně, že byl proti modrý.
L92i88b34o47r 43K19o60l53m53a56n
Co máte proti Dukle? V jedné jsem kopal do balonu i já. Furt na to vzpomínám, jaké to tehdy byly časy a kolik srandy jsme u toho zažili. I přes tu dřinu. A co holek tenkrát bylo....! Jáj, to už se nikdy nevrátí
L52i25b44o92r 94K23o74l26m37a83n
Nejsem Feri, loudit jsem nemusel. Hlavně tenkrát panovaly jiné přístupy k podobným radovánkám. Jsme si tehdá mohli spíš vybírat, ne se obávat, že nás některá udá na policii.
F24r47a36n50t88i28š12e32k 88D11o28u86š91e46k
Včera se mi líbila Pavlína Filipovská, kterak vzpomínala na svého geniálního spolužáka Vendu Klausů.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz