Středa 10. prosince 2025, svátek má Julie
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

Velká nejistota

V úterý večer nebylo ještě jisté, zdali se Piráti připojí k akci vyvolané stratégem Fialou, totiž hlasování o nedůvěře vládě. V úterý večer se totiž nevědělo, zdali se podaří toto hlasování zařadit do čtvrtečního programu dolní sněmovny.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Foto

Zrovna včera jsme na toto téma vedli diskusi s pejskaři v našem národopisném areálu. Ta svoloč mladá poničila všechny branky od oplocení. Se na ně museli nudící se výrostci pověsit, pozohýbali to, vytrhali z pantů nebo svárů atp. Ženské litovaly, že už není ZVS, tam by prý ty mladé šmejdy naučili aspoň trochu pořádku. Jedna mudrovala, že by je nechala zubními kartáčky vyšůrovat sprchy, chodbu i ajnclíky, aby je přešly roupy. Slyšela od muže, že se prý toto místy na vojně praktikovalo.

0 0
možnosti
Foto

Vojna v Dukle ?

Pro bukvice.

Hlavně, že byl proti modrý.

0 0
možnosti
Foto

Co máte proti Dukle? V jedné jsem kopal do balonu i já. Furt na to vzpomínám, jaké to tehdy byly časy a kolik srandy jsme u toho zažili. I přes tu dřinu. A co holek tenkrát bylo....! Jáj, to už se nikdy nevrátí;-(

0 0
možnosti
Foto

Nejsem Feri, loudit jsem nemusel. Hlavně tenkrát panovaly jiné přístupy k podobným radovánkám. Jsme si tehdá mohli spíš vybírat, ne se obávat, že nás některá udá na policii.

0 0
možnosti
FD

Včera se mi líbila Pavlína Filipovská, kterak vzpomínala na svého geniálního spolužáka Vendu Klausů.

0 0
možnosti
JD

I vy jeden gerontofile!:-/

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz