Diskuse
Ulitá Merkelová
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Re: In Klaus We Trust
Je pozoruhodné, pane Prokope, že obvykle odněkud vylezete, když je třeba jen citován(!!) ten, kterého teď raději nebudu jmenovat. To mi připadá opravdu jako Vaše "obsese", spíš těžší, v tom máte recht.
Co se Vám na citaci nelíbí? V čem s citovaným nesouhlasíte? Proč si myslíte, že by neměl být citován (nebo nanejvýš "povolanými")?
Co se mi zdá podivné, to jsem napsal, stačí porozumět psanému textu.
Obvykle odněkud vylezu a bavím se na téma, které někdo "nahodí". Zdá se, že téma "Klaus" nahazujete dost často, pan Lazárek to nazývá (IMHO správně) obsesí.
Máte i jiná témata než špatnost Klause a moudrost EU?
Pane Prokope, Vaše nestrannost, co se Pana Profesora týká, jen na Psu již legendární, není potřeba nějak zásadně rozvádět. Dobrou....:-P
Ne, ve vašem případě to není třeba. Nemám potřebu léčit vaši obsesi, jen ji občas komentuji, zvláště když ji strkáte na mne.
Kde jste v mém úvodním příspěvku našel "špatnost Klause" a "moudrost EU"?
Děkuji za odpověď. Třeba to zdůvodníte, zatím Vaše slova považuji za blábol.
O "universálním vinníkovi Klausovi" jste psal Vy. Nebuďte tak nedůtklivý.
Názor na slova VK si může udělat každý sám. Nakonec proto jsem odkazy či citaci uvedl, a také proto, že se přímo týkají tématu dnešního Neffova úvodníku.
PS. Před krátkou dobou tady byla diskuse s pány Vobrem a Vandasem o (ne)užitečnosti matematiky. Lze dohledat. V čem to souvisí se "špatností Klause" a "moudrosti EU"? ;-)
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz