Diskuse
Ulitá Merkelová
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K. Zelený
Re: Sáblíková v Riu nepojede?!?
Gratuluji k nevšednímu zážitku. Proč potom na otázku: "Skutečně se nemůže dobře umístit?" odpovídáte:"to já přeci nevím! Pokud chce porazit holky, co jezdí profesionálně, tak asi těžko." ?
asi těžko. Zelený-jsem "bejvalej" (docela dobrej) sportovec, ale nikdá bych si to nerozdal z profíkem. Opakuju : pokud se Martina a Petr chtějí dostat do Ria, tak by si měli sehnat překladatele.....asi tak !!!
K. Zelený
Jakej jste bejvalej a s kým byste si to rozdal či nerozdal je ganz egál.
Ještě jednou a pomalu: Vašemu tvrzení, že "Pokud chce porazit holky, co jezdí profesionálně, tak asi těžko" oponuji výsledkovou listinou z loňského mistrovství světa, kde spoustu holek co jezdí profesionálně už porazila.
Když tak si k přečtení této odpovědi pozvěte nějakého absolventa aspoň páté třídy ZŠ a kdybyste chtěl odpovídat, tak ho poproste o pomoc i s tím.
soudruhu učiteli-jsem jen 71-letej středoškolák-tady to každej ví. ZŠ sem absolvoval docela dobře. Boxoal jsem jako dorostenec 1ligu. Hokej-fotbal-volejbal-nohejbal jsem hrál závodně. Sice jen KRAJSKEJ PŘEBOR, ale přesto se i v prosinci, nebo v lednu vykoupu ve Vltavě. Z Markézém (pokud víte, kdo to je), s tím bych si to Zelený nerozdla, ale ani vy se mnou...!!!
K. Zelený
S váma je řeč jako rozprávka.
Ale, poněvadž jak říkáme my Sudeťáci" "Repetitio est mater studiorum.", tak ještě jednou: Vašemu tvrzení, že "Pokud chce porazit holky, co jezdí profesionálně, tak asi těžko" oponuji výsledkovou listinou z loňského mistrovství světa, kde spoustu holek co jezdí profesionálně už porazila.
Jakej jste bejvalej a s kým byste si to vy nebo já rozdal či nerozdal, co a jak jste kdy hrál, kdy a v čem se koupete je fakt ganz egál. Ať už jste ZŠ absolvoval jak chtěl, věk se na vás podepsal a evidentně nechápete o čem je řeč, proto jsem vám poradil toho žáčka, dneska se ve škole na porozumění psanému textu soustřeďují. Vy ovšem máte svojí hlavu, poradit si nenecháte a pak takhle vypadáte.
naposled-soudruhu učiteli polipte mi prrrdel ....asi tak !!! Hlavně stuha.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz