Diskuse
Úkol pro Václava
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Ježíš byl sluníčkářský havlista,
no a jeho odkaz je docela jasně pochopitelný. To se ovšem nedá tak jednoznačně říct o militantních organizacích, které vyrostly na mýtu jeho života a smrti. Snad jen ten papež Franta je zhruba stejné dobračisko.
Re: Ježíš byl sluníčkářský havlista,
Když jste vytáhl Ježíška - už vím, co budu chtít letos pod stromeček https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=450515&...=
Vy máte tedy zvláštní touhy, ale v pohodě, každý má nějakou tu podivnou libůstku. Pro mě jsou vánoce ještě strašně daleko, nežiji sice jako Cikáni ze dne na den, ale organizovat a přemýšlet o něčem, co bude za pár měsíců, nedokáži. Od toho je u nás doma má milovaná manželka.
I. Břízová
Můj Ježíšek mi slíbil nový počítač.:-))
Jenom jestli jste nezlobila! Jinak dostanete taky tu knížku.
JarkaF
Mám já to štěstí! Že jako stará osoba prdnu do hlíny dřív než to bude povinný :)
Ale to jsme tady skoro všichni, uctivě zdravím, NP je oázou moudrých stařešinů a jim podobných starobab, neboli v rámci moderního gender moudrých starobab a jim podobným stařešinům.
Jen Vobr je adolescentní mlaďoch,
což by zhruba odpovídalo úrovni jeho SMS výkřiků.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz