Neděle 18. ledna 2026, svátek má Vladislav
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

Přímá volba prezidenta... by mohla být od čtvrtka

Jde o zásadní změnu ústavy. Přímá volba prezidenta, ano či ne? Tato otázka je na stole a obvyklá odpověď zní ano. Kdybychom se zeptali, přímá volba prezidenta, proč? Odpověď by asi nebyla jednoznačná.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PV

P. Vandas

14. 2. 2011 21:57
Re: Premier Nečas si vede výborně ! Všechno, co má ve vládním prohlášení postupuje dobře a je tvrdý, jako žula ! 10 % mzdových nákladů dolů a hotovo ! To se mi líbí ! Dzp.

Ano! Jak by řekl, pan Janyška, jsme mistři světa. (ve skákání na lep.)

0 0
možnosti

A. Čepek

14. 2. 2011 22:03
Re: Premier Nečas si vede výborně ! Všechno, co má ve vládním prohlášení postupuje dobře a je tvrdý, jako žula ! 10 % mzdových nákladů dolů a hotovo ! To se mi líbí ! Dzp.

A pak vždy následuje nářek, který tak hezky charakterizoval Jan Werich "sudí byl proti nám a slunce nám šlo do očí"

0 0
možnosti
JV

J. Václavíková

14. 2. 2011 22:05

Tak tento neznám, ale super!

0 0
možnosti
PV

P. Vandas

14. 2. 2011 22:20

Tak jsem se zkoušel zaregistrovat, ale narazil jsem na nepřekonatelnou překážku, že to jde jen pře facebook. Trochu váhám, zda tento krok jsem ochoten překousnout. Facebook, mi přijde příliš indiskrétní a při mé ukecanosti, kdy vykecám na sebe i to co nevím, nevím. Rozmyslím si to zítra, ale šachy bych si s Vámi zahrál. Tak možná zítra, když mi zbyde čas, dnes jsem mnoho času pro Psa nevyšetřil.

0 0
možnosti

A. Čepek

14. 2. 2011 22:25

To je divné, ja na facebooku nejsem a ani být nehodlám. Přes facebook rozhrani inzerují také, ale ja jdu přes klasické HTML rozhrani. Kouknu na to a dám vědět.

0 0
možnosti
PV

P. Vandas

14. 2. 2011 22:34

Zítra to, když vyjde trochu času ,vyřešíme přes e-mail.

Můj je van.das@volny.cz

Pošlete mi spojení. Dnes už se mi to martyrium, absolvovat znovu nechce.

0 0
možnosti

A. Čepek

14. 2. 2011 23:07

poslal jsem Vam email na firmu, tak to jeste preposlu na volny

0 0
možnosti
PV

P. Vandas

14. 2. 2011 23:15

To nemusíte, to jsou jen jedny schody, o patro níž.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz