Diskuse
Nerozumný Čunek
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V Kostnici střílel Iráčan a nebyl to terorizmus.
Nejspíš to byl nějaký Husita. Na tu Kostnici máme pifku. Ale, že by tím Husitou byl zrovinka Iráčan? To mi hlava nebere. Ale zase je dobře, že v tom udělali Němci rychle jasno. :-):-):-)
Re: V Kostnici střílel Iráčan a nebyl to terorizmus.
Taky mne to napadlo, že by to mohl bejt husita ... ti Iráčané,co od nás zdrhli by to mohli bejt !!!
:-)))
Prý to byl příbuzný majitele klubu a nějak se s ním nepohodl. Teroristický útok to tedy nebyl. Ale něco horšího, ukázalo se, jakou mentalitu mají tihle machometáni, hned sahají po noži, pistoli, nebo samopalu.
V. Hájková
ASI - TAKOVOU jako strejcové z MORAVY- když se jednomu v jeho naštvání - podařilo zastřelit dalších 8 strejcu - co v hospodě popíjeli pivečko! Kam se na něj ten "" MACHOMETÁN " HRABAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))
V. Hájková
Co vy na to p. FENZEL- asi nic že??:-))))
Pokud narážíte na střelce v Uherském Hradišti, tak vám k tomu připomenu to, co jsem o tom četla v době, kdy se stalo... že na toho člověka upozorňovala rodina i sousedé jak jeho lékaře, tak policii, že se chová divně, je nebezpečný a neměl b y vlastit zb raň.
Tady selhal lidský faktor. Co s tím má pan FENZEL dělat, to mi tedy řekněte.
JarkaF
Toho chlapa v Kostnici prý také místní policie znala - už měl nějaké násilné konflikty se zákonem, jel v kšeftech s drogama...
Jo, je to útěcha, že o těchto lidech policie ví.
JarkaF
Určitě. Hamburčanům se také muselo ulevit, když se dozvěděli, že ten "jejich" je v databázi islamistů saláfistů.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz