Sobota 6. prosince 2025, svátek má Mikuláš
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

Nerozumný Čunek

Podle Pavla Bělobrádka je Jiří Čunek kazisvět, který se plete do věcí, kterým nerozumí. Obul se do něho hned po návratu z Ameriky. Důvod je prostý, Čunek byl odjakživa proti koalici se STAN a přispěl k tomu, že ji lidovci odpískali.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PV

30. 7. 2017 19:46
V Kostnici střílel Iráčan a nebyl to terorizmus.

Nejspíš to byl nějaký Husita. Na tu Kostnici máme pifku. Ale, že by tím Husitou byl zrovinka Iráčan? To mi hlava nebere. Ale zase je dobře, že v tom udělali Němci rychle jasno. :-):-):-)

0 0
možnosti
JV

30. 7. 2017 19:49
Re: V Kostnici střílel Iráčan a nebyl to terorizmus.

Taky mne to napadlo, že by to mohl bejt husita ... ti Iráčané,co od nás zdrhli by to mohli bejt !!!

:-)))

0 0
možnosti
VF

30. 7. 2017 20:01

Prý to byl příbuzný majitele klubu a nějak se s ním nepohodl. Teroristický útok to tedy nebyl. Ale něco horšího, ukázalo se, jakou mentalitu mají tihle machometáni, hned sahají po noži, pistoli, nebo samopalu.

0 0
možnosti
VH

V. Hájková

30. 7. 2017 20:13

ASI - TAKOVOU jako strejcové z MORAVY- když se jednomu v jeho naštvání - podařilo zastřelit dalších 8 strejcu - co v hospodě popíjeli pivečko! Kam se na něj ten "" MACHOMETÁN " HRABAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))

0 0
možnosti
VH

V. Hájková

30. 7. 2017 20:17

Co vy na to p. FENZEL- asi nic že??:-))))

0 0
možnosti
JK

30. 7. 2017 20:21

Pokud narážíte na střelce v Uherském Hradišti, tak vám k tomu připomenu to, co jsem o tom četla v době, kdy se stalo... že na toho člověka upozorňovala rodina i sousedé jak jeho lékaře, tak policii, že se chová divně, je nebezpečný a neměl b y vlastit zb raň.

Tady selhal lidský faktor. Co s tím má pan FENZEL dělat, to mi tedy řekněte.

0 0
možnosti
JF

JarkaF

30. 7. 2017 20:29

Toho chlapa v Kostnici prý také místní policie znala - už měl nějaké násilné konflikty se zákonem, jel v kšeftech s drogama...

0 0
možnosti
JK

30. 7. 2017 20:36

Jo, je to útěcha, že o těchto lidech policie ví.

0 0
možnosti
JF

JarkaF

30. 7. 2017 20:44

Určitě. Hamburčanům se také muselo ulevit, když se dozvěděli, že ten "jejich" je v databázi islamistů saláfistů.

0 0
možnosti
JF

30. 7. 2017 20:52

V Brodě...

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz