Diskuse
Nedělejme blbosti
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M. Prokop
Re: to: p PROKOP
Vám ne.
Ale vzpomínáte, jak Hofman sprostě nadával pí Boublíkové, která se opovážila mít jiný názor, zcela slušně a neagresivně? Ilsnera raději ani nebudu komentovat a při troše snahy bych těch 2 000 znaků využil, kdybych trochu zavzpomínal. Jistě, mnohdy je to kamuflováno.
J. Kombercová
No, dyť píšu, že v téhle věci jsem osobní...
M. Prokop
Ale jo, co je moc je příliš, já jen aby to nevypadalo, že Hájková se zablokuje a vše bude zalito sluncem.
P. Han
Omlouvám se, takhle detailně to nesleduji. Asi každý máme někoho. Mě zase uráží Hofman, se kterým jsem se o rozumnou řeč už přestal snažit. A pochopitelně Ilsner, ten je ze své podstaty mazlavý a smrdí. Obvykle se přilepí k diskusi, kterou nevedu s ním. Nohu za krk si kvůli tomu nedávám.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz