Neděle 16. února 2025, svátek má Ljuba
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

Na co potřebujeme lidovce

Jiří Čunek oznámil, že bude opět usilovat o předsednické křeslo v lidové straně.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

LK

To neva, i tak Vás mám rád :-)

1 0
možnosti
Foto

"Co melou mediální prodejné děvky" - tedy za peníze, dotace a chlebíčky a co sem neustále kopíruje "A" tým jako svatou pravdu. Co se Vám na tom nezdá? Lži jsou mediálně vydávány za pravdu, demokracii a pochybné hodnoty.

Dost lidí to pochopilo.

2 0
možnosti
JV

J23a16n 52V61e18n17c

15. 10. 2024 9:59

Ohledně kopírování nesmyslů posbíraných "víBůhodkud" si tzv. B team rozhodně nezadá, naopak.

Dost lidí si toho všimlo.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Pozor, byl napaden můj názor a moje podání tohoto názoru. Tak ho upřesňuji pro ty, co si ho vysvětlují po svém. Nepotřebuji mluvčího. A dělení na nějaké "nad týmy a pod týmy", pochybné a dehonestující seznamy jste sem zavedli vy, netolerantní, vzteklí jedinci.

2 0
možnosti
SL

Marcela Moravcová

15. 10. 2024 9:56

"........a co sem neustále kopíruje "A" tým jako svatou pravdu."

Tvl!!

1 1
možnosti
LK

S Vaším tvrzením více méně souhlasím, ale chtít respekt a nazvat druhou stranu děvkami je poněkud protimluv..

0 0
možnosti
Foto

Víte co pane Lazárku, nebudu Vám vysvětlovat co jsem chtěla říct. Vy máte jiný způsob chápání a já to respektuji. Vy se potřebujete vůči mně vymezit. beru. Ale proč v tom tančíte?

0 0
možnosti
Foto

omluva, patří p. Lazárkovi

0 0
možnosti
SL

Tak ne, to není žádná vaše povinnost, jen jsme se minimálně společně s panem Kociánem podivili tomu konzervativnímu respektu k názoru jiných, který byl ovšem zakončen hnusem nad tím, co píšou různé mediální děvky, placené bůhví kým.

Nepotřebuju, osobně vás mám naprosto na háku, jen mě pobavilo to, jak chápete slovo konzervatismus a respekt k jinému názoru

1 0
možnosti
Foto

Ale novináři za to, jaký názor šíří, či koho dehonestují a odsuzují, někdy dokonce pořádají hon na domnělého názorového odpůrce, za to jsou placeni. A svůj názor mění až ve chvíli, kdy už se pravda zatloukat nedá. Nikdy jsem nezaznamenala omluvu. Takhle se chovají děvky, o novinářích objektivních bych to nenapsala. Jenže těch je jak šafránu.

1 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz