Pondělí 17. listopadu 2025, Den boje za svobodu a demokracii
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

Král je nahý, řeklo dítě

Ta idea sedí: v pořadu na CNN Prima News označila Markéta Gregorová Ondřeje Dostála za proruskou špínu. Bylo to emočně silné prohlášení. K emocím byl důvod.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Foto

Letošní olympiáda je splněný sen všech progresivistů.

Na úvod jakási show, kterou spousta lidí nepochopilo, ale hlavně že tam byly transky a transvestité. Podivná do stvoření, geneticky muži, mydlí v boxu do ženských. Udržitelná strava - bezmasá a bezvaječná dieta, dělat z vrcholových sportovců býložravce je fakt geniální nápad. A ještě nás čeká nějaké překvápko na závěr.

Ale i kdyby nebylo, tohle Američané v roce 2028 nemohou překonat

10 1
možnosti
JP

Ty jsi ukázková Kyselá prdel...

2 7
možnosti
ZU

Jo zapšklá ač vděláná Můůůů

1 1
možnosti
Foto

Proč?

Je mně sice trochu líto, že něco, co existovalo po celý můj život, jde do kopru - ale nejsem sportovní fanoušek, takže opravdu jen trochu

2 0
možnosti
RN

Se divím, že na ně vůbec reagujete.

1 0
možnosti
ZU

Prcšpúrku neser se jiným do debaty, zmetku slizáckej

0 2
možnosti
ZU

Máte doma něco funkčního z ruska ?

0 0
možnosti
ZU

Tak proč vás sere Západ ?

0 0
možnosti
Foto

Mě nesere Západ, ale progresivismus.

I když bohužel ono to už jde dost jedno z druhým.

1 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz