Sobota 6. prosince 2025, svátek má Mikuláš
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

Kdo zavinil krizi

Opět dokázal, že na pravé části politického spektra je to on, kdo má názory a kdo je schopen je formulovat, zatímco takový Mirek Topolánek si nechal bez odporu líbit nesmyslné obvinění, že "zavinil krizi".

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proti ignoranci

25. 6. 2009 15:48
Doporučuji každé modré strace přečíst - Americké impérium bankrotuje - a možné , že někdo prohlédne a přestane blábolit slinty o "modré" cestě do ráje!!!!

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/vaclav-horej...  

Krizi

zavinila především prolhaná,zlodějská , nenažraná  bankovní mafie z USA

!!!! Žádní odboráři!!!! Klaus lže jako prase - kasínový kapitalismus 

končí!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

0 0
možnosti

dr Turnowski

25. 6. 2009 15:51
Re: Doporučuji každé modré strace přečíst - Americké impérium bankrotuje - a možné , že někdo prohlédne a přestane blábolit slinty o "modré" cestě do ráje!!!!

Ano je to pravda, ale to co řijde potom se Vám rozhodně líbit nebude....To víte, žádnej socík už není možný, když zdroje nejsou.

0 0
možnosti

Andy

25. 6. 2009 15:52
Re: Doporučuji každé modré strace přečíst - Americké impérium bankrotuje - a možné , že někdo prohlédne a přestane blábolit slinty o "modré" cestě do ráje!!!!

tady žádná americká cesta nebyla, popleto., Tady byl o něco mělčí socík, burza je mi svědkem:))

0 0
možnosti

Historik

25. 6. 2009 15:54

Ta mafie by to nemohla udělat, nebýt lidskoprávních podvodníků, jako Clinton a Obama. Když se někdo může SOUDIT, protože je chudáček diskriminován tím, že mu nikdo nechce půjčit na barák pod směšnou záminkou, že své dluhy nebude moci zaplatit, nemohlo to jinak dopadnout.

Když se začnou "lidská práva" montovat do ekonomiky, je na malér zaděláno. A Hitler se v pekle směje pod fousy.

0 0
možnosti

Pavel Kořenský - eurosabotér

25. 6. 2009 15:55

Njn, teď ti Číňané začnou postupně svoje dolary investovat v USA a Evropě a za misku rýže budete pracovat pro změnu Vy.

A budete fňukat, jak to za té nenažrané bankovní mafie z USA byl ráj na zemi.

0 0
možnosti

dr Turnowski

25. 6. 2009 15:56

já mám rejži celkem rád, víš kolik je na světě druhů? ;-)

ahoj

0 0
možnosti

Petr Kunetka

25. 6. 2009 15:57

Ja mam doma nejaky pytlik tibetske specialni ryze, nevim, jestli uz mam trenovat ;)

0 0
možnosti

Pavel Kořenský - eurosabotér

25. 6. 2009 15:58

Tebe jsem nemyslel, spíše toho protiignorančního mamlase. :-)))

Jinak kolik je druhů rýže, to opravdu nevím, dám se podat. Tipuju přes 100 druhů určitě.

0 0
možnosti

dr Turnowski

25. 6. 2009 16:00

vlastně vůbec netuším...viděl jsem v Bankogu několik desítek v obchoďáku ale tuším, že jsem rozhodně všechno neviděl

0 0
možnosti

Andy

25. 6. 2009 15:57

já mám taky rejži ráda ale bojím se že ti žlutí pancharti z Východu nám rejži nedaj a budeme na erteplích. A to je fajn jen když jsou nové s tvarohem. Ach jo.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz