Úterý 10. února 2026, svátek má Mojmír
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

Hurá do tunelu

V Bruselu zasedla Rada Evropy, tedy v podstatě evropský summit. A na pořadu dne jsou dva hlavní body agendy, britské podmínky a uprchlická krize. Osmadvacet vlád tam vyslalo své představitele vybavené mandátem. Ty mandáty namnoze kolidují a sladit je bude spíš nemožné než možné a už vůbec ne snadné. Jednání je na začátku, slibuje se trvání dlouho do noci. Světlo na konci tunelu vidět není, jedinou jistotou je, že jsme vjeli do tunelu.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MP

19. 2. 2016 23:12
Re: Dohoda o ničem je a není zároveň. Koho to ještě zajímá?

Klidně vzhlížejte, máme přece demokracii. :-P

Mimochodem, vy a kdo ještě?

0 0
možnosti
IS

19. 2. 2016 23:18

Dovolil jsem se vyjádřit za pana Vandase, který je zhnusen politiky na summitu EU. Jistě má své vzory (jak by se mělo jednat), tak jsem je ozkusil vyjmenovat, mohu se ovšem mýlit, třeba oceňuje nějaké jiné, například (zatím) embryo Trumpa.

K těm co jsem výše vyjmenoval, s úctou nevzhlížím.

0 0
možnosti
MP

19. 2. 2016 23:54

Aha, tak to ještě pamatuji ty, kteří se rádi vyjadřovali za jiné.

K nim také s úctou nevzhlížím.

0 0
možnosti
IS

20. 2. 2016 11:05

Za pana Vandase se, pravda, nemohu vyjadřovat, omlouvám se mu, samozřejmě to byla nadsázka, páč mě ten jeho úvodní komentář nas*al :-))

0 0
možnosti
MM

19. 2. 2016 23:14

Spíš až se sejde Zeman a Babiš. To jsou ti chlapíci rázní, co se s tím nepářou, a jednají. Mají nafukovací člun a umějí v něm plout, a budou hájit naše hranice, ať je zima, nebo vánice.

0 0
možnosti
MP

19. 2. 2016 23:21

Nějak těch strážců hranic přibývá a nejen u nás: Švejdové, Dánové, Rakušáci, Frantíci kašlou na další kvoty, celá V4, i Andělína už couvá, .... nějak vám tu vítací EU "vovinuly nějaký mraky!" :-P

0 0
možnosti
MM

19. 2. 2016 23:26

Máte radost? Ano, západní Země pomalu brzdí. Milion lidí je milion lidí. My tu nemáme nikoho s ze strachu z toho nikoho se přimkneme k mocnému dubisku, o 10 % vzrostla podpora Zemana i Babiše... Zeman musí za migrační krizi denně zapalovat svíci u ikony Putina, předtím už kdekomu lezl krkem.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz