Diskuse
Hurá do tunelu
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Re: Dohoda o ničem je a není zároveň. Koho to ještě zajímá?
Klidně vzhlížejte, máme přece demokracii. :-P
Mimochodem, vy a kdo ještě?
Dovolil jsem se vyjádřit za pana Vandase, který je zhnusen politiky na summitu EU. Jistě má své vzory (jak by se mělo jednat), tak jsem je ozkusil vyjmenovat, mohu se ovšem mýlit, třeba oceňuje nějaké jiné, například (zatím) embryo Trumpa.
K těm co jsem výše vyjmenoval, s úctou nevzhlížím.
Aha, tak to ještě pamatuji ty, kteří se rádi vyjadřovali za jiné.
K nim také s úctou nevzhlížím.
Za pana Vandase se, pravda, nemohu vyjadřovat, omlouvám se mu, samozřejmě to byla nadsázka, páč mě ten jeho úvodní komentář nas*al :-))
Spíš až se sejde Zeman a Babiš. To jsou ti chlapíci rázní, co se s tím nepářou, a jednají. Mají nafukovací člun a umějí v něm plout, a budou hájit naše hranice, ať je zima, nebo vánice.
Nějak těch strážců hranic přibývá a nejen u nás: Švejdové, Dánové, Rakušáci, Frantíci kašlou na další kvoty, celá V4, i Andělína už couvá, .... nějak vám tu vítací EU "vovinuly nějaký mraky!" :-P
Máte radost? Ano, západní Země pomalu brzdí. Milion lidí je milion lidí. My tu nemáme nikoho s ze strachu z toho nikoho se přimkneme k mocnému dubisku, o 10 % vzrostla podpora Zemana i Babiše... Zeman musí za migrační krizi denně zapalovat svíci u ikony Putina, předtím už kdekomu lezl krkem.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz