Sobota 24. ledna 2026, svátek má Milena
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

Hradecké umírání

Věci veřejné, proslulé mimořádně neveřejným způsobem vedení politiky, odcházejí ze scény. Stručně se dají charakterizovat jako voličův omyl a s tímto chmurným konstatováním jsme počínání této strany mnohokrát komentovali i na tomto místě.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JA

J. Anděl

15. 5. 2012 22:10
Re: Piráti bodujou ........ ČSSD a ODS se řítí do propasti.

Aby v krizi tak nějak nevypadnul internet...

0 0
možnosti
KD

K. Drobková

15. 5. 2012 22:13

Aby, kdyby, nebo, jestli ......... Vy musíte mít problém si dojít i na WC. Co kdyby do něj udeřil blesk....

0 0
možnosti
JA

J. Anděl

15. 5. 2012 22:19

Občas mě překvapujete, proč se tak zničehonic pouštíte do takových osobních úvah o druhých.

A jak souvisí slovo "nebo" s podmíněnou budoucností, což je zřejmě něco, do čeho jste se u mě chtěla opřít?

No nic, jdu na záchod přemýšlet, jestli se bojím, že do něj udeří blesk.

0 0
možnosti
KD

K. Drobková

15. 5. 2012 22:33

Protože zpochybňujete úmysl jiných něčím, co nemohou ovlivnit. Tím ale lze zpochybnit všechno. I to WC..... jestli nepůjde internet, jestli neudeří blesk, jestli .....

0 0
možnosti
JA

J. Anděl

15. 5. 2012 23:19

Napsal jsem dlouhou reakci a nešikovně jsem jí smazal. To není fér.

Nicméně stručně - nezpochybňuji nikterak úmysl Pirátské strany, to je nedorozumění.

Zpochybňuji snad jen samospasitelnost volného internetu (nikoliv jeho přínos), podotýkám, že je to médium křehké a všímám si, že se jím také šíří řada dezinformací, ať obsahem, nebo jeho významem (tribunál v qualalumpur, pořezaná patnáctiletá dívka cikány atd.).

Přesto v rámci prostředí piráty nesleduji s odporem, spíše se zájmem, okolnosti mě přiměly zkusit nainstalovat si linux, vlastní webový server a nějaké ty opensource aplikace a rozhlížet se v opensource komunitě a internet mě po technické stránce (kromě té klábosivé) velice zajímá.

0 0
možnosti
PH

P. Hofman

15. 5. 2012 22:14

Výpadek proudu, nedostatek pohonných hmot, nefungující internet - to jsou hrozby budoucnosti. Oni jsou jen její součástí, postiženi by byli všichni.

0 0
možnosti
MM

M. Mařák

15. 5. 2012 22:12

A permanentně kradou, nestydí se za to a dali si to i do názvu. To je podle Vás ta velká výzva pro zatuchlé strany všude v Evropě? 

Máte pravdu, jedná se o nový trend, všechno to uhladí změna marketingu styl Loupežnická demokratická strana, Zlodějská strana sociálně demokratická, Jánošíkova strana Čech a Moravy, Strana zelených čórkařů, Černokabátní lapkové atd :-))))

0 0
možnosti
PH

P. Hofman

15. 5. 2012 22:16

Ale já vám váš názor neberu, držte si ho. Třeba se jednou ukáže, že pravdu jste měl právě vy. Zatím to tak ale nevypadá.

0 0
možnosti
MM

M. Mařák

15. 5. 2012 22:21

Jasně, držím Vám palce, Piráti (proč se třeba nejmenují Rychlé šípy?), určitě spasí celou EU :-)))

0 0
možnosti
PH

P. Hofman

15. 5. 2012 22:26

Třeba si myslí, že název "Rychlé šípy" by byl dětinský, ale vám by se asi líbil, proč ne. Takové ty řeči o spasení jsou úplně mimo mísu, nikdo nespasí nikoho, jen může pomoci či ublížit. Kdo to dopředu o kom ví?

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz