Diskuse
Hradecké umírání
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M. Martinovská
Tak jsem to přečetla, to je geniální.
To je sranda, díky, hlavně bod 4 - ochrana soukromí. Ale i dál, co bod, to perla - Patenty nám hrozně zdražují léky, ale podporujeme výzkum nových léčiv pro všechny! Lék je přece potřebný pro všechny! Ne pro hnusné kapitalisty, co jej vyvíjejí. Doufám, že Piráti podporují vývoj nových léků "pro Všechny" i finančně. - Trváme i na možnosti tradiční léčby bylinami! Hurá! Svoboda se blíží i pro dosud utlačované.... to je opravdu rázné slovo... okovy rozbijeme... byliny uvaříme - tvrdě do nich, do farmaceutů.
K. Drobková
Re: Tak jsem to přečetla, to je geniální.
To je sranda srandoucí......schválně, jak se budete smát za pár let. Vzpomeňte si na mne. :-))
M. Martinovská
Jako až piráti vyhrajou a prosadí, že patenty jsou špatné, protože zdražují léky, které patří všem? Nebo jakou předpověď máte, bez ironie, zajímá mě to.
K. Drobková
Nezlobte se, nemám zájem.
P. Hofman
Re: Piráti bodujou ........ ČSSD a ODS se řítí do propasti.
Tak, pokud jste tou kategorií vy sama, tak s tím mohou Piráti asi klidně žít. Pokud však myslíte kategorii věkovou, pak možná nebudete mít tak úplně pravdu, každý není jako vy.
M. Martinovská
No, řekněme kategorie... váhová.
J. Ryba
z "duševního vlastnictví" se stala posvátná kráva
P. Hofman
Viděl jsem. Bezva kluk.
K. Drobková
Jo, jo.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz