Diskuse
Hradecké umírání
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K. Drobková
Re: Piráti bodujou ........ ČSSD a ODS se řítí do propasti.
Tak se podívejte machře Mařáku. Vaše zdvořilost není ani vrozená a naučená už vůbec ne. Není totiž žádná. Vy jste byl první kdo napadl piráty, že kradou a to bez jakéhokoli důkazu. Nepopřel jste, že stahujete z internetu. Takže z análu jste vylezl vy. Téma diskuze jsem nadhodila já, pokud jste si neráčil všimnout. Takže napomínejte sám sebe. Pokud nechcete diskutovat, chcete se neustále a blbě vytahovat, tak to musíte na někoho jiného. Na mě ne. Na to vy nemáte !
M. Mařák
Soudružko Drobková, dělám si prdel z politické strany, ke které se upjala a nikoliv z Vás. Pokud ke svému životu potřebujete mít nějakého Guru a stejně uvažující stádo, pokračujte v nastolené linii. Přeji Vám hodně štěstí, Váš Martin Mařák.
K. Drobková
Když dojdou argumenty, tak nastupují soudruzi. Typické pro zastydlé neumětely nebo pro pravičáky z leknutí. Prdel si dělejte z plastelíny bytostný individualisto Martine Mařáku, budete jí potřebovat. Třeba až budete zase tradičně oslavovat keltské vítání slunce na kameni v horách sám se samotou....... toho vašeho guru, si vy totiž taháte pořád ssebou. Namyšlenost a blbost. I Vám hodně štěstí.
M. Mařák
Když v neosobní diskuzi o čemkoliv dojdou argumenty, paní Drobková, nastupuje osobní útok. No a stím jste dnes večer na tomto vláknu začala Vy. Ale to vy nepochopíte, vymyká se to Vaší pevné soudružské víře. Ať žije Jánošická strana.cz :-))))))))))))
K. Drobková
Ano, bytostný individualisto, máte zajisté pravdu. Hlavně tu Vaší bytostně individuální. Jinak to ani nemůže přece být. Poněkud jste pozapoměl, že tady, na tom světě nejste sám....... ale i to se vlastně stává. Ať žije bytostný individualista M.Mařák.cz :-))
PS.: víc šmajlíků jako dáváte Vy, Vám nedám, to musíte za milou paní..... :-))
P. Hofman
Bude to s nimi ještě zajímavé. Jsou mladí, inteligentní, často vzdělaní, umí to s počítači a internetem a jsou schopní zorganizovat cokoliv. Myslím, že budou velkou výzvou pro ty staré zatuhlé strany všude v Evropě.
K. Drobková
Moje řeč. Škoda, že mne není míň let. Ale fandím jim moc.
P. Hofman
Myslím, že oni potřebují i nás starší. Ve své věkové kategorii se prosadí levou zadní.
M. Martinovská
No, moje kategorie si myslí, že krást se nemá, ani duševní vlastnictví, ale asi je to nějaká zastaralá kategorie.
K. Drobková
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz