Diskuse
Hradecké umírání
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M. Martinovská
Re: Piráti bodujou ........ ČSSD a ODS se řítí do propasti.
Tak třeba já ne. Nestáhla jsem si jediný film, píseň a nic do MP3.
J. Ryba
stáhnout si není trestné, protiprávní by bylo další sdílení
M. Mařák
Jak kde...
J. Ryba
u nás ne
M. Mařák
V mnoha jiných zemích ano, dokonce i v EU. A Piráti mají svou EU internacionálu. Nejedná se pouze o ryze českou politickou stranu.
K. Drobková
A ?
M. Martinovská
Takže když napíšu, že se mi nelíbí kradení duševního vlastnictví, tak tím myslím, že je to podobné, jako že je dobré neukrást něco, co vytvořil někdo jiný, jen to není přibité.
J. Ryba
hlavně že je často dotované....
M. Martinovská
Co je dotované, to se může krást? Třeba souborné vydání Čapka bylo dotované. Sem s ním...
M. Mařák
Paní Drobková, ačkoliv o mně nic nevíte, dovolila jste si mne právě nazvat zlodějem. Jen vrozená zdvořilost mi brání v tom, abych Vás neposlal do análního otvoru, odkud patrně komunikujete.
Neoznačuji se veřejně za piráta, ani za Jánošíka a nejsem a nebudu členem žádné Jánošické, ani pirátské strany, OK? Přál bych si, abyste se držela tématu diskuze a nesklouzávala k osobním útokům, na to tady máme jiné karlovarské mistry. Děkuji.
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz