Sobota 6. prosince 2025, svátek má Mikuláš
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

Hra o korunu

Ostrouhal ten, kdo sázel na čtvrtek jako na den konce intervencí ČNB. Dokonce došlo k prudkému poklesu hodnoty koruny. Když se podíváte na graf, je to klasická hokejka s hrozivým vyhrocením. Když se ale podíváte, jaké hodnoty jsou vynesené na ose Y, tak stoupají po dvou haléřích.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MP

31. 3. 2017 22:14
Re: Kusturica: Rusko není Sovětský svaz, chci rovnováhu ve světě

Do té vaší "rovnováhy" patří také zájmové sféry, kterou si nemůžete vybrat, protože si vás do ní nějaká ta rovnovážná velmoc sama zařadila? Pamatuji, děkuji, tu ruskou, co není sovětská, ale jako by jí z oka vypadla, tu nechci.

0 0
možnosti
LK

L. Kolman

31. 3. 2017 22:15
Re: Kusturica: Rusko není Sovětský svaz, chci rovnováhu ve světě

Jo, já jsem vděčný za současné Rusko i Čínu. I s tím, jak to tam funguje. Když jsem viděl, co začali Američané vyvádět poté, co bylo Rusko na kolenou a nic od něj nehrozilo. Rusové můžou Putinovi líbat ruce, že je z těch sra*ek vytáhl. Být tam ještě nějaký rok navíc opilec Jelcin, už z Ruska nic nezbylo. Supové by jej nemilosrdně rozcupovali.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz