Úterý 10. února 2026, svátek má Mojmír
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

Hlas rozumu z ministerstva

V době, kdy rozum nemá vůdčí roli, je rozhodnutí ministra vnitra Lubomíra Metnara osvěžující. Rozhodl se nezbavit bývalého detektiva Jiřího Komárka mlčenlivosti. Pan Komárek se tedy dostaví na zasedání imunitního výboru a dá se tedy odhadnout, že tam poslancům sdělí, že jim nemůže nic říct.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PB

16. 1. 2018 21:36
Re: Ještě musím dnes napsat jeden

Je mi líto, že nemohu prosbě pana Balzáma vyhovět, zvlášť když mně tak rafinovaně lichotí :-)

Jediné, co mohu slíbit, že se vyvaruji hrubých urážek na adresu pana Drahoše - i to moje jelito bylo parodií na elitu - přestože urážky Zemana jsou povoleny ad libitum.

Pravda a láska nechť nás provází :-)

0 0
možnosti
JV

16. 1. 2018 22:01

Urážejte jak libo kteréhokoli z kandidátů.

Skrytě i otevřeně, jak libo.

:-)

0 0
možnosti
PJ

16. 1. 2018 22:26

Jak jste jen, dokonce i dokážete vysvětlit ten svůj kryptogram .... Holt paní učitelka, málo platný, jelita národa

0 0
možnosti
HDB

H. Balzám

16. 1. 2018 21:36

Myslel jsem spíš formu než obsah. Já taky nenechám na Zemanovi nit suchou, když na to přijde. Ale postovat odkazy odjinud nebo dokonce tapetovat jako šílenec, tam mám svou hranici... :-)

0 0
možnosti
SL

16. 1. 2018 21:37

I toho revizora někdo musí dělat,.

0 0
možnosti
MP

16. 1. 2018 21:44

Zeman ovšem zavdává dost důvodů. Drahoš by neměl být nekritizovatelný, ovšem kritizovat se dá reálně a po zemanovsku. Druhý styl by mi vadil i v kritice Zemana.

0 0
možnosti
PB

16. 1. 2018 21:47

Aneb kritika musí být konstruktivní? ;^)

0 0
možnosti
AT

16. 1. 2018 21:15
Drahoš půjde

jen do dvou debat, raději pojede za voliči.

Kontrolní otázky: S kolika voliči se setká? Bude to více než by jej viděli v TV?

0 0
možnosti
AT

16. 1. 2018 21:22

Nepoučitelný Drahoš. Když primátorka Řápková se chtěla předvést zde na hokeji, tak ji fandové vypískali tak, že v slzách utekla.

0 0
možnosti
KN

K. Němec

16. 1. 2018 21:34

Je to takový hezký náhled do jednoho dne jednoho kandidáta.

Jen bych si nechal vysvětlit ty myšlenkové pochody u tohoto:

„Ještě na Hradě nejsem, takže nevím, v kolik musí vstávat prezident. Pokud se jím ale stanu, věřím, že budu vstávat před šestou hodinou tak, jak jsem to dělal celý život,“ popsal. „Každopádně práce se nebojím. Sám jsem si postavil chalupu. Kdysi jsem i zdil, nemám strach vzít do rukou lopatu. Mnohokrát jsem si vyzkoušel, jak vypadá těžká práce.“

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz