Sobota 15. března 2025, svátek má Ida
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 89 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

Dobrá zpráva před Vánoci

Raketa Falcon 9 Muskovy společnosti SpaceX vynesla na oběžnou dráhu tři desítky satelitů.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebazírujte na detailech.

Ale dobře - nositeli zdravého kritického rozumu jsme oba - Vy i já

0 0
možnosti
DL

To neni detail, ale zkusenost. Nositel zdraveho rozumu nehleda definice, co to ten zdravy rozum je. Stejne tak, jak se nikdy "clovek dobre vule" nezepta, co je to ta dobra vule. Ten to proste vi.

Pan Juraxi, preji Vam krasne vanocni svatky.

0 0
možnosti
DL

Možná považujete lidi, kteří se vyhlašují za demokraty a antikomunisty a přitom vyžadují cenzuru a tresty pro "svině", které mají jiný názor, za voliče se zdravým a kritickým rozumem? Nebo ty, kteří se vyhlašují za pravičáky a volí Pekarovou a Fialu? Nebo takové, kteří se zajíkají nenávisti k Putinovi a volí do nejvyššího úřadu jeho někdejšího rovnocenného kolegu? Mají tito voliči kritický rozum?

0 0
možnosti
Foto

To je neskutečná hloupost vzešlá z nějakého mdlého mozku. Zakázat islám-obnovení svobody slova.

Autorovi těchto nápadů chybí elementární logika.

0 0
možnosti
PD

Byl jste rychlejší a stručnější.

0 0
možnosti

No, je to možná na první pohled nelogické, ale každopádně by to bylo moudré a účelné

0 0
možnosti
PD

Pokud by volili rozumem, pak nemohou obnovovat svobodu, včetně svobody slova, cestou zákazů a příkazů. To nefunguje a představa, že by něco takového mohla přinést volba SPD, PRO a Stačilo je zatím směšná, pokud by k ní v praxi došlo, tak tragická a doklad pitomosti voličů.

0 0
možnosti

Ano.

Kupříkladu zákaz cenzury je taky zákaz. Přesto mám za to, že by svobodě prospěl.

A taky mne napadlo, že volba jakýchkoliv momentálně nabízených politických subjektů bude se jevit tragickou a dokladem pitomosti voličů.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz