Diskuse
Bylo 21 malých černoušků a zbylo jich jen 9
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E87v64a 91N43o41v10o40t82n24y
No tak pane Odlozile, Bushovu rodinu jsem nikdy nijak zvlast neprozivala, byla jsem schopna tolerovat starsiho, protoze ten nejake zasluhy skutecne mel.
K mladsimu nemam chut se vyjadrovat vubec, uz toho bylo tady az nad hlavu. Ze pochoval Havla v naruci a ten se u toho tvaril jako rozpacite decko mne neimponovalo taky. Jen si rikam, ze to skutecne byla rozpacitost, nevedel, co si s tim pocit. ;)
E57v25a 15N88o44v30o56t27n45y
Jinak a uz to tu opakujete pokolikate, Havel nikdy nemel s estebe nic spolecneho krome toho, ze ho porad tahali, vysllychali a zavirali. To vyslovene lzete. Havel, pokud se ocitl v nejakych seznamech, tak v seznamech tech estebaky pronasledovanych.
P31e13t58r 37O42d29l82o60ž28i22l
proč ale potom ministr SaAcher ty svazky likvidoval ??
M46a51r76t11i82n 16M59a81ř75á56k
To je v pohodě, no problem. Tak trochu potíž je v tom, že on to stejně jako Klaus umí jen jedním směrem a za žádnou cenu NIKDY tím směrem na východ směr Putin, jestli jste si tedy všiml.
M23a84r82t94i60n 20K25o53l54á85ř
Ale ne.. To si jenom Nohavica plete normální spolupráci s nějakou hierarchií.. Američané mají nejpřesnější info z vojensko-průzkumné oblasti, tedy se čekalo na ně.. A Američané potvrdili na základě info z radarů původní polské zjištění, že raketa byla zbloudilá ukrajinská "anti-raketa"..
Jednalo se o dost vážný okamžik, Západ postupuje velmi zodpovědně..
J29i59n92d53r16a 90H17a17v63e91l25k54a
Pro pitomce je to těžké vstřebat...
Vyhledávání
TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA
Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.
ondrejneff@gmail.comRubriku Zvířetník vede Lika.
zviretnik.lika@gmail.comHYENA
Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.
https://www.hyena.cz