Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Tak ta bábovka
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Lika 20.1.2023 7:27Dostala jsi mě, Dagu Bedmene! Teď mě to bude pokaždé při pečení této bábovky nutit, abych si vzala teplé spodní prádlo! Moc děkuju za recept, těšila jsem se, a podobně jako Eva miluju brambory (třeba přidané do těsta na domácí chleba, no náramné!). Chtěla jsem se zeptat, křehne tato bábovka rychleji než třená? A všimla jsem si, že ji krájíš přímo ve formě - jde dobře vyklopit? No jo, už se na ni těším |
Z. Lika 20.1.2023 7:33O té křehkosti vlastně asi píšeš - čili déle vydrží vláčná (pokud nezmizí jinak) |
Š. Matyášová 20.1.2023 9:34ano,brambory ji drží vláčnou,podobně jako banány... |
T. Zana 20.1.2023 8:52Ona není úplně křehká, spíš hutná, úplně jiná než nadýchané piškotové bábovky (ty já nerada ;-) Vyklopit jde dobře, ale musí jít ven, hned když trochu vychladne. Já ji dala stydnout na balkon a zapomněla ji tam přes noc. To už moc dobře nešlo. |
Z. Lika 20.1.2023 9:02Aha, takže postup s vyklápěním bude klasický, to znám a jde to moc dobře. Že ti ji na balkoně nespucly sýkory? A co se týče nadýchanosti - uvidím, jak uspěju, v tom máme s MLP naprostý rozpor. Ale příští týden má přijet kamarád, takže když tak bábovku dostane s sebou (nesmím ji sníst sama, i když bych to určitě dokázala, a bramborová bude vynikající, to je mi jasné už teď). |
Š. Matyášová 20.1.2023 9:38u nadýchané,si vždycky vybavím skvělého herce Leoše Suchařípu s jeho "dusivka!" když viděl bábovku.. |