25.4.2024 | Svátek má Marek


MLSOTNÍK: Patizonový guláš

7.7.2006 22:31

Patizonový guláš
800 g patizonu nebo cukety
2 cibule
4 rajčata
1 velká zelená paprika
1 lžička česnekového granulátu
1 lžička sladké papriky
2 lžíce oleje
4 lžíce sojové omáčky
2 lžíce rajčatového protlaku
hrst sekané petrželky
sůl

Patizon nakrájíme na kostičky a na oleji podusíme. Přidáme nakrájenou cibuli a zelenou papriku, česnek, nakrájená rajčata, sladkou papriku, sojovou omáčku a rajčatový protlak.
Dusíme doměkka a na konec přidáme nasekanou petrželku.
Podáváme s chlebem. Dobrou chuť!

Vojáčkovi



KONTAKT na Liku z redakce Zvířetníku je zde více... 
ARCHIV ZVÍŘETNÍKU od února 2010 do prosince 2013 najdete na stránkách Dagmar Ruščákové DeDeník
HLEDÁTE POMOC PRO NALEZENOU VEVERKU?
Vše potřebné zjistíte zde...
Víte, jak správně psát - a to nejen na Zvířetník? Podívejte se do Nápovědníku !