Zvířetník Neviditelného psa
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996
24.4.2024 | Svátek má Jiří
MLSOTNÍK: Kapr s hořčičnou omáčkou
13.3.2009
Ingredience:
- porce kapra
- zelený pepř (kuličky)
- sladká paprika
- 1 šlehačka
- hladká mouka
- plnotučná nebo dijonská hořčice
- olej
- sůl
Postup:
- očištěné porce kapra osolíme, opaprikujeme a zprudka opečeme na rozpáleném oleji
- před obrácením nasypeme na porce kapra zelený pepř
- za občasného otáčení pečeme na mírném plameni
- ve šlehačce rozmícháme lžící hladké mouky
- po cca 15 minutách vyndáme porce kapra a do oleje přilijeme šlehačku s moukou a podle chuti 1 – 2 lžíce hořčice
- necháme 2 – 3 minuty přejít varem
- podáváme s bramborem
Dobrou chuť
RenataE
ryba Hoki se vyskytuje i u nás. Nevím, jak v supermarketech, ryby kupuju v...
21:18
13.3.2009
possum
Re: ryba Hoki RenataE, dekuji. Napsala jsem prispevek proto, ze vim, ze ryba...
9:55
14.3.2009
JoVo
R O Z V E R N Í Č E K . Rybář doma pyšně ukazuje svůj úlovek manželce a zasněně...
20:07
13.3.2009
Zuzka
Re: R O Z V E R N Í Č E K . Ještě že nechytil zlatou rybku. Žena vaří a říká...
20:55
13.3.2009
ARCHIV ZVÍŘETNÍKU od února 2010 do prosince 2013 najdete na stránkách Dagmar Ruščákové DeDeník
HLEDÁTE POMOC PRO NALEZENOU VEVERKU?
Vše potřebné zjistíte zde...
Vše potřebné zjistíte zde...
Víte, jak správně psát - a to nejen na Zvířetník? Podívejte se do Nápovědníku
!