29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

EKONOMIKA: Když německý bankster kýchne…

Kdybyste před čtyřmi roky koupili za sto tisíc korun akcie Deutsche Bank, nejen že by vám ta investice nic nevynesla, ale ještě by se zmenšila nejméně o sedmdesát pět procent, protože jejich hodnota se snižovala úměrně s příjmy, které tály jako zbytky sněhu na jarním slunci.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Kmoníček 24.7.2019 8:54

Je to

psáno pro televizi PRIMA, tak s tím tady neotravujte, pane Neffe. Děkuji.

K. Salajka 24.7.2019 9:20

Re: Je to

Podle Vaší poznámky jsem si uvědomil, že alespoň Prima o této podle Vás bezvýznamné skutečnosti informuje. Přepážkový prodej bankovních produktů krachuje v Čechách i na Slovensku a předpokládám, že opuštěných budov a zaměstnanců se ujmou neziskovky, jejichž lodě brázdí Mare Nostrum. Neziskovka to je jinší "vejvar" !

V Bratislavě zavádějí na dobrých adresách share kanceláře. Pro zaměstnance je přímo rozkoš přenášet několikrát týdně svůj office v krabici od bot a sdílet židli s pracovníky jiné firmy. Pokrok nezastavíš. Předpokládám, že v krabicích od bot jsou adresy účtů v Holandsku na Kypru a na Nieue, má- li pan Kmoníček úspory, hledal bych je tam. Preferuji hotovost a samozřejmě se těším, až mi stát svým moudrým rozhodnutím uloží povinnost dát všechny peníze bance, která mi je bude pravidelně znehodnocovat. Za odměnu si budu moci místo jídla koupit plastikovou kartu a s ní chodit do bankomatu za mírný poplatek sledovat, jak mi klesá stav na účtě - pokud to z něj ovšem vyčtu !

F. Kusák 24.7.2019 10:27

Re: Je to

Řeknu to diplomaticky, jinak bych použil jiné slovo. To se tam uvádět prostě musí, protože to ona TV zaplatila, a tak má jakási práva, a jedině s jejím souhlasem to může NP zveřejnit.

R. Gramblička 24.7.2019 14:48

Re: Je to

a vy ty své slinty taky můžete nechat pro sebe, že, Kmoníčku?

P. Kmoníček 24.7.2019 15:45

Re: Je to

Vy jste všichni také Zingové ?

J. Kanioková 24.7.2019 19:16

Vy jste vlastník NP ?

Jakým právem tady Astonovi vyhrožujete ? On vás někdo nutí tady číst ???

Nebetyčná drzost !

K. Dvořák 25.7.2019 9:37

Re: Vy jste vlastník NP ?

Nerozčilujte se, paní Kanioková. Pan Kmoníček se k panu Neffovi chová nezdvořile, ale rozhodně mu nevyhrožuje. A věcně má pravdu. Není třeba přetiskovat kdeco, co třeba bylo napsáno pro vkus jiného publika. Tento článek je dobý příklad - je přiměřeně senzacechtivý, ale dal bych přednost psaní, kde si nemusím ověřovat uváděná fakta (nebo "fakta").