Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Rybí filé pečené s bramborami a rajčatovou omáčkou
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T. Zana 2.2.2018 18:52Re: OT - Eliška To je fajn zpráva, díky! Tak přeju Elišce, ať se jí v novém domově líbí a nápadník taky :-)) |
Z. Jenny 2.2.2018 19:07Re: OT - Eliška Dobrá práce! Dík za všechna zvířátka! |
Z. Vave 2.2.2018 22:45Re: OT - Eliška Děkuju, Lucko. :) Onehdy jsem Tě poslouchala na ČR2, jsi prostě mediální hvězda a navíc úžasná zvířecí máma. |
T. Zana 2.2.2018 14:50Zakládám :-) Myslela jsem, že to rovnou udělám, ale pak mi došlo, že mám ještě hrnec čočkové polévky, jak jsem včera dělala ten tvůj čočkový salát s kukuřicí. Ten je bezva. Akorát jsem teda zjistila, když jsem chtěla otevřít kukuřici, že ji jaksi nemám a všecky ty pixličky jsou s hráškem :P Ale ono to šlo i bez kukuřice :-) |
Z. Lika 2.2.2018 15:44Re: Zakládám :-) Tak to jsem ráda, že čočsalát se ujal. A taky se do něj hodí pórek! |
O. Joklová 2.2.2018 13:52copak, Liko papala jsi papírek??????????? :-DDDD |
Z. Lika 2.2.2018 15:43Re: copak, Liko Nepapala, žvýkala :-) |
Z. Jenny 2.2.2018 12:37Liko, díky, už jsem zařadila do mých recepisů. Sím tě a ty brambory lodní, jak dlouho vydrží v lednici, takhle je uchovávat jsem nezkoušela. |
Z. Lika 2.2.2018 13:10Re: Liko, Jenny, brambory uvařím ve slupce a v páře, a jelikož jich nikdy nedělám víc než dvě kila, mám je na týden. Vytažené z lednice je oloupu (nebo taky ne) a třeba opeču pod grilem, nebo vložím do polévky a tak. |
Z. Jitur 2.2.2018 11:00už si... ...kopíruji a zařadím na jídelníček, díky! |
Z. Lika 2.2.2018 11:13Re: už si... Díky, Jitur. Vzpomněla jsem si, že syrové ryby by kočky neměly jíst (přesněji že kočky by neměly jíst syrové ryby), tak pozor na nenechavé tlapičky :-) |
O. Joklová 2.2.2018 13:51Re: už si... hihi, čeština je někdy vtipná :-DDDDDDD |
Z. Vave 2.2.2018 8:12To vypadá tak, že se mi sbíhají sliny a nejlepší na tom je, že doma všechno mám! Takže zejtra bude co? Zejtra bude dobrotka; na dneček mám ještě zybytek knedlíků plněných uzeným. Děkuju, Liko, Tvoje recepty jsou super k jídlu i na čtení. |
Z. Lika 2.2.2018 11:11Re: To vypadá tak, Díky za pochvalu, potěší :-) Jestli máš možnost výběru brambor, doporučuji spíš lojovější (salátové), ať se po zapečení nerozpadají. Ale záleží na osobní chuti, někomu to naopak přijde vhod. |
Z. Xerxová 2.2.2018 6:45hezký den hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům :o) ... Pórek si s rybou rozumí... Často opeču plátky filé a na závěr je posypu najemno posekaným pórkem. Přiklopím a nechám pórek jen chviličku změknout. Někdy připlácnu plátkem sýra, jindy podávám filé s rozcuchynými zelenými vlásky :o) |
Z. Lika 2.2.2018 11:10Re: hezký den Ano, pórek a ryba, to je ono. Ad pórek: pamatuji si z knihy Sofiina volba, že pórek léčí - má spoustu minerálů. |