25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Rybí filé pečené s bramborami a rajčatovou omáčkou

Mám filé ráda a vzpomněla jsem si na ně tuhle nad Vaviným článkem o zimním tloustnutí...

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Zana 2.2.2018 18:52

Re: OT - Eliška

To je fajn zpráva, díky! Tak přeju Elišce, ať se jí v novém domově líbí a nápadník taky :-))

Z. Jenny 2.2.2018 19:07

Re: OT - Eliška

Dobrá práce! Dík za všechna zvířátka!

Z. Vave 2.2.2018 22:45

Re: OT - Eliška

Děkuju, Lucko. :) Onehdy jsem Tě poslouchala na ČR2, jsi prostě mediální hvězda a navíc úžasná zvířecí máma.

T. Zana 2.2.2018 14:50

Zakládám :-)

Myslela jsem, že to rovnou udělám, ale pak mi došlo, že mám ještě hrnec čočkové polévky, jak jsem včera dělala ten tvůj čočkový salát s kukuřicí. Ten je bezva. Akorát jsem teda zjistila, když jsem chtěla otevřít kukuřici, že ji jaksi nemám a všecky ty pixličky jsou s hráškem :P

Ale ono to šlo i bez kukuřice :-)

Z. Lika 2.2.2018 15:44

Re: Zakládám :-)

Tak to jsem ráda, že čočsalát se ujal. A taky se do něj hodí pórek!

O. Joklová 2.2.2018 13:52

copak, Liko

papala jsi papírek??????????? :-DDDD

Z. Lika 2.2.2018 15:43

Re: copak, Liko

Nepapala, žvýkala :-)

Z. Jenny 2.2.2018 12:37

Liko,

díky, už jsem zařadila do mých recepisů. Sím tě a ty brambory lodní, jak dlouho vydrží v lednici, takhle je uchovávat jsem nezkoušela.

Z. Lika 2.2.2018 13:10

Re: Liko,

Jenny, brambory uvařím ve slupce a v páře, a jelikož jich nikdy nedělám víc než dvě kila, mám je na týden. Vytažené z lednice je oloupu (nebo taky ne) a třeba opeču pod grilem, nebo vložím do polévky a tak.

Z. Jitur 2.2.2018 11:00

už si...

...kopíruji a zařadím na jídelníček, díky!

Z. Lika 2.2.2018 11:13

Re: už si...

Díky, Jitur. Vzpomněla jsem si, že syrové ryby by kočky neměly jíst (přesněji že kočky by neměly jíst syrové ryby), tak pozor na nenechavé tlapičky :-)

O. Joklová 2.2.2018 13:51

Re: už si...

hihi, čeština je někdy vtipná :-DDDDDDD

Z. Vave 2.2.2018 8:12

To vypadá tak,

že se mi sbíhají sliny a nejlepší na tom je, že doma všechno mám! Takže zejtra bude co? Zejtra bude dobrotka; na dneček mám ještě zybytek knedlíků plněných uzeným.

Děkuju, Liko, Tvoje recepty jsou super k jídlu i na čtení.

Z. Lika 2.2.2018 11:11

Re: To vypadá tak,

Díky za pochvalu, potěší :-) Jestli máš možnost výběru brambor, doporučuji spíš lojovější (salátové), ať se po zapečení nerozpadají. Ale záleží na osobní chuti, někomu to naopak přijde vhod.

Z. Xerxová 2.2.2018 6:45

hezký den

hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům :o) ...

Pórek si s rybou rozumí... Často opeču plátky filé a na závěr je posypu najemno posekaným pórkem. Přiklopím a nechám pórek jen chviličku změknout. Někdy připlácnu plátkem sýra, jindy podávám filé s rozcuchynými zelenými vlásky :o)

Z. Lika 2.2.2018 11:10

Re: hezký den

Ano, pórek a ryba, to je ono.

Ad pórek: pamatuji si z knihy Sofiina volba, že pórek léčí - má spoustu minerálů.