Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Dnes k volbám
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M. Jandáková 12.1.2018 22:59Beztlakovy odvaz https://www.youtube.com/watch?v=W9MUVUE4jKc |
P. Vandas 12.1.2018 23:03Re: Beztlakovy odvaz Sluší Vám to, ale Abba je Abba. :-):-):-) |
M. Jandáková 12.1.2018 23:04Re: Beztlakovy odvaz "Ale" se nerika. ] |
M. Jandáková 12.1.2018 23:06Re: Beztlakovy odvaz Vy jste jen zapomnel, pane, pravopis. |
R. Tesařík 12.1.2018 23:08Re: Beztlakovy odvaz si děláte kozy, že? |
M. Jandáková 12.1.2018 23:09Re: Beztlakovy odvaz Jak se to dela? |
R. Tesařík 12.1.2018 23:19Re: Beztlakovy odvaz Když píšete"česky". |
M. Jandáková 12.1.2018 23:23Re: Beztlakovy odvaz si "delam kozy"? |
R. Tesařík 12.1.2018 23:26Re: Beztlakovy odvaz to je eufemizmus pro děláte si prdel. |
M. Jandáková 12.1.2018 23:35Re: Beztlakovy odvaz Moje otazka nesmerovala k tomu, jak tvorite rec, toliko k jeji aktualizaci. ] |
R. Tesařík 12.1.2018 23:38Re: Beztlakovy odvaz Já jsem to aktualizoval. Píšete přes překladač? |
H. Balzám 12.1.2018 23:42Re: Beztlakovy odvaz To bude ten šalvějový bonbón, šalvěj divotvorná... :-) |
M. Jandáková 12.1.2018 23:54Re: Beztlakovy odvaz : ] Tenhle ohnem zihany... |
R. Tesařík 12.1.2018 23:55Re: Beztlakovy odvaz Takže překladač. |
M. Jandáková 13.1.2018 0:04Re: Beztlakovy odvaz Takze broucek. |
P. Vandas 12.1.2018 23:10Re: Beztlakovy odvaz Pravopis jsem nezapomněl, neb jsem jej nikdy neuměl. :-):-):-) |
M. Jandáková 12.1.2018 23:13Re: Beztlakovy odvaz Jeee, to je mozneee! ]]] |
M. Jandáková 12.1.2018 23:14Re: Beztlakovy odvaz Vedete si tudiz dobre. ] |
J. Franke 12.1.2018 22:45Prasečí kolena podruhé Nejen v Alsasku, ale i v SRKS jsou kolena oblíbena. Koupil jsem jen dvě, pravda. Vykostil a libové masíčko nasolil, prohnětl s medem a hrstí kostek ledu (v hnětači samosebou), nacpal do šunkovaru a uložil do lednice. Zbytek se právě vaří s mrkví, celerem, cibulí, pepřem, novým kořením, česnekem a kousínkem zázvoru. Bude z toho kotlík vývaru a z pomletého masa i kůže nádherný prejt. |
P. Jirkovský 12.1.2018 22:49Re: Prasečí kolena podruhé Jste barbar, co kolen. To nejlepší, co je na kolenech, je taneuvěřitelně dobrá podivná věc, která je pod kůží a u kosti. Když to vykostíte, navíc libové???, tak z toho vývaru nebo výpeku přijdete o to nejlepší. Ale pokud máte rád sterilní, proti gustu žáden dišputát. |
J. Franke 12.1.2018 22:56Re: Prasečí kolena podruhé Ale vůbec ne. Něco jiného jsou kolena pečená či grilovaná, vařená. Já jsem je použil jen jako zdroj pro šunku nejvyšší kvality. Právě to jemňounké libové masíčko, kde jsou jen na koleně všudypřítomné klihovité substance, udělá šunku fantastické chuti a konzistence. Vyzkoušejte to jednou a uvidíte sám. |
P. Jirkovský 12.1.2018 23:04Re: Prasečí kolena podruhé Rozesmál jste mě silně, taky rád a dobře žerete a nenecháte si to brát. Šunku z kolena dělám taky a, popravdě řečeno, moc mně to nejde. Lepší jsem uzenář. A nejlepší na zvěřinu a omáčky. |
R. Tesařík 12.1.2018 23:10Re: Prasečí kolena podruhé Ale to mě zajímá.-)) |
J. Franke 12.1.2018 23:38Re: Prasečí kolena podruhé Jsou tam úplně jiné časy. Na šunku z kýty či plecka stačí cca 2 h při 75 °C bohatě (1 kg masa v šunkovaru). Na tu z kolene je lepší jít jinak. Klidně 5 h při trošku menší teplotě cca 70 °C. A když připravujete koleno rolované (bez kosti ale s kůží), pak se nebojte osmi hodin. Omáčky bohužel mé paní nechutnají, Vyjma "svíčkové" (nutně pravá svíčková být nemusí, ale neznám nic lepšího na smetaně), rajské, paprikáše. Hotovo, konec. Uzenář jsem zatím malinkatý, vždy se k někomu přidám, nemaje udírny, ale její vybudování je v plánu!!! |
R. Neveselý 12.1.2018 22:55Re: Prasečí kolena podruhé koleno s křenem a hořčicí barbare :-)) |
J. Franke 12.1.2018 22:56Re: Prasečí kolena podruhé Daší takovej. Ovare!!! |
P. Vandas 12.1.2018 22:57Re: Prasečí kolena podruhé A co takhle koleno s tlakovým obvazem? :-):-):-) |
J. Franke 12.1.2018 22:59Re: Prasečí kolena podruhé Ani nemluv. Po kuželkách kulhám jako mrzák a mažu koleno opodeldokem. Zkusím na noc zabalit své koleno do igelitu, předtím pomažu mastičkama. Hrůůůůza! |
P. Vandas 12.1.2018 23:01Re: Prasečí kolena podruhé :-):-):-) |
H. Balzám 12.1.2018 23:15Re: Prasečí kolena podruhé V Zaklínači říká jeden trpaslík, Yarpen Zygrin, že dle jeho babičky jsou všechny nemoce jen převlečená lenost. No já jsem teď línej fest! :-) |