Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Š. Matyášová 21.4.2017 12:48Re: Mňam jdi ho umlátit,u nás jsou banány v akci za 19,90,- |
A. Lex 21.4.2017 14:56Re: Mňam Šmánkote a co s nimi dělá, vždyť je prodat nemůže. |
Z. Jenny 21.4.2017 20:06Re: Mňam Bábinka,vdova si koupí jeden banánek a jde. Ten prodejce u nás je poměrně bohaté bývalé džízidý,dnes myslím eseročko,mají tady více prodejen v okolí. Obci platí nájem za místnost ve výši jedentisíc korun za měsíc.Blééé.Za to všechno mají velkou zakázku v blízkém domovu seniorů, kde jeden z funkcionářů řediteluje, tož tak to chodí. Ve vedlejším dědině je zase nechvalně známý COOP, který donutil obec koupit budovu COOPu,kterou sám zdědil po bývalé Jednotě. A protože je pro COOP drahý provoz, prý?!,klidně tam ti parchanti dál provozují obchod a neplatí obci nájem. Bohužel, tak to chodí na venkově. Vydírají obce a ty se snaží zajistit obchod za každou cenu, jinak by u lidí měli utrum a pochyběli by voliči. Je to jak perpetum mobile ale bez dodání energie. |
O. Joklová 21.4.2017 17:16Re: Mňam Ygo, banány za 69Kč???? tak to je už opravdu nestydatá zlodějna!!! jak píše sharka, já čekám až budou v akci za dvacku, protože třicet se mi dávat nechce... achjo, tak to opravdu lituju ty případné nemobilní :-((((((( |
Š. Matyášová 21.4.2017 12:47Re: Mňam no aby ne,když jse ti poradila,že tuhle máš dát Lice :-D ty malý patizonky - zlatá sluníčka, jsem onehdá sehnala i v Globusu, vydržely dva večery.. |
Z. Xerxová 21.4.2017 6:45hezký den hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům :o) těm, co dneska něco slaví, přeji vše nej nej. A těm, co potřebují pofoukat bolístka na těle či na duši, držím palečky, ať je brzy líp. To vůbec nevypadá špatně. U nás bude dneska bramborový guláš ze zbylých párků... |
Z. Lika 21.4.2017 7:19Re: hezký den Bramborové guláše mám moc ráda, jsou voňavé a dobré :-) |
Š. Matyášová 21.4.2017 6:33Liko, moje srbská kamarádka to naskládá do hlubšího pekáčku a aby to nemusela vařit na sporáku,dá to dělat do trouby.... jinak bych si sarmu dala docela o víkendu,ale nemám tu hlávku :-D takže bude brkaše s medvědím česnekem a závějí parmazánu a na neděli dušená mrkev po francouzku a brambory... |
Z. Lika 21.4.2017 7:18Re: Liko, moje srbská kamarádka Já si taky říkala, že lepší by to bylo asi v troubě, ale nejdřív jsem to chtěla zkusit podle návodu. Třeba ne každý má troubu a může to zkusit i na jednoplotýnkovém vařiči. Dušená mrkev po francouzsku... to zní náramně, to je ta nasladko ve smetaně? |
Š. Matyášová 21.4.2017 9:17Re: Liko, moje srbská kamarádka to je ta trochu nasladko na másle,s trošinkou bílého pepře, s kapkou bílého sladkého vína a na závěr se do ní míchá nadrobno posekaná čerstvá petrželová nať....a krájená je na kolečka-tenká-takže ji strouhám na ta kolečka, krájela bych to kilo asi moc dlouho.... |
Z. Lika 21.4.2017 9:25Re: Liko, moje srbská kamarádka Tak to je výborný recept. Půjdu za chvíli ven, určitě i kolem petrželky. Mrkev doma mám :-) |
O. Joklová 21.4.2017 11:15Re: Liko, moje srbská kamarádka tu mrkev bych si teda taky dala!!!! asi kouknu na vlaky v neděli do P. :-DDDDDDDDD |
Š. Matyášová 21.4.2017 12:52Re: Liko, moje srbská kamarádka mrkev podusíš na to m víně s troškou vody a přidáš pepřík a malinko soli..když se to vydusí,vhodíš kousek másla a ono se to zahustí,ten zbytek š ́tavky,co se udělá, no a pak hned ten medik,pepřik a po prohození petrželka... k vařeným bramboram je to super... minule jsem do toho přidala i kousky řapíkatého celeru,taky to bylo jedlé... |