Zvířetník Neviditelného psa
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996
25.4.2024 | Svátek má Marek
MLSOTNÍK: O chobotu
14. září 2018
Totiž napadlo mě to, když jsem chystala jídelníček na dovolenou.
více
MLSOTNÍK: Jahelník višňový
31. srpna 2018
Upeč jahelník, říkával jednou za čas táta své ženě, mojí mamince, když dostal chuť na sladké...
více
MLSOTNÍK: Co jíst v létě?
10. srpna 2018
Ne každý má letní kuchyň, takže se mu nechce zvyšovat teplotu ještě vařením.
více
MLSOTNÍK: Ano, cukety.
3. srpna 2018
Na tento nápad mě přivedl Bedin povzdech, co s cuketou, že ji napadá nanejvýš cukeťák ala bramborák.
více
MLSOTNÍK: Čas letního pečení
13. července 2018
Letos, s nástupem teplého počasí o téměř měsíc dříve, reagovalo samozřejmě všechno rostlinstvo, takže i dozrávání ovoce.
více
MLSOTNÍK: Spaghetti alla Norma
29. června 2018
Dnes si dáme výborný a jednoduchý recept na těstoviny původem ze Sicílie. Má dvě výhody: že je vegetariánský, takže lehčí jídlo pro letní dny, a dává...
více
MLSOTNÍK: Polévka líné kuchařky
22. června 2018
Tedy ne že bych byla líná vařit, ale ten den bylo vedro a mně se nechtělo nikam ven a tím pádem ani na nákup...
více
MLSOTNÍK: Paprikáš Csirke
15. června 2018
Všechno je přesně naměřené, popsané a hotové do půl hodiny, a tenhle recept se stal jedním z mých nejoblíbenějších.
více
MLSOTNÍK: Pečené kuře s brambory: Anglo-indická fúze
18. května 2018
Recept kombinuje indickou kuchyni milovanou ve Velké Británii a jejich typický nedělní oběd – pečené maso s pečenými brambory.
více
MLSOTNÍK: Květák pečený v celku
23. března 2018
Docela dobrej recept. Na dobrý, jednoduchý a rychlý jídlo.
více
MLSOTNÍK: Grand Restaurant Festival
16. února 2018
Každoročně se v turisticky „mrtvé“ sezóně, tedy od půlky ledna do konce února, koná Grand Restaurant Festival. Je to příležitost, jak za přijatelnou...
více
MLSOTNÍK: Rybí filé pečené s bramborami a rajčatovou omáčkou
2. února 2018
Mám filé ráda a vzpomněla jsem si na ně tuhle nad Vaviným článkem o zimním tloustnutí...
více
MLSOTNÍK: Další těstoviny „z jedné pánve“
26. ledna 2018
Tentokrát s italskou klobásou bez klobásy.
více
MLSOTNÍK: Na divoko
24. listopadu 2017
Tzv. na divoko lze upravovat snad všechny druhy masa, každý dává nějakému přednost. V naší kuchyni je tento způsob úpravy masa klasika.
více
MLSOTNÍK: Vepřové kari s kokosovým mlékem
10. listopadu 2017
Recept je jednoduchý, příprava rychlá a výsledek vynikající.
více